Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΗΡΑΚΛΕΙΟ>Εκπαίδευση>Επένδυση στην Παιδεία η μέριμνα του Δήμου για τα σχολεία της πόλης

Επένδυση στην Παιδεία η μέριμνα του Δήμου για τα σχολεία της πόλης

diefthintesΣυνέχεια στις καθιερωμένες συναντήσεις του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου, και των στελεχών της διοίκησης του Δήμου με τις διευθύνσεις των σχολείων της πόλης στην έναρξη της σχολικής χρονιάς. Τελευταία αυτή με τους διευθυντές των γυμνασίων και των λυκείων του Ηρακλείου. Οι δύο πλευρές συζήτησαν εκτενώς τα ζητήματα της λειτουργίας και των υποδομών των σχολικών κτιρίων, διαπιστώνοντας την καλή προετοιμασία που υλοποίησαν οι δημοτικές υπηρεσίες καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού και πιστοποιώντας εκ νέου τη διάθεση για καλή συνεργασία που θα οδηγήσει σε μια ομαλή και παραγωγική σχολική περίοδο.

«Όπως κάθε χρόνο, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής διέθεσε και διαθέτει το σύνολο των υπηρεσιών του στον σκοπό της εύρυθμης λειτουργίας των σχολείων όλων των βαθμίδων της πόλης μας. Επενδύουμε στην Παιδεία γιατί θέλουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας μέσα από την σωστή διαπαιδαγώγηση των νέων γενιών των Ηρακλειωτών», σχολιάζει ο Νίκος Μπάμπαλος.

Μαζί με τον δήμαρχο, στην συνάντηση συμμετείχαν, οι αντιδήμαρχοι Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Μανώλης Κουτσογιαννάκης και Τεχνικών Υπηρεσιών, Δημήτρης Δημητρόπουλος, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για τα Ειδικά Συνεργεία του Δήμου, Μαριάννα Ζούρου, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Κων/νος Πέτσας και Θεόδωρος Γραμματικός, αντίστοιχα, καθώς και ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Ηρακλείου Αττικής, Βασίλης Στέφας.

Περισσότερα στην κατηγορία ΗΡΑΚΛΕΙΟ > ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης