Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΗΡΑΚΛΕΙΟ>Εκπαίδευση>«Το διαδημοτικό Γυμνάσιο θα παραμείνει Γυμνάσιο»

«Το διαδημοτικό Γυμνάσιο θα παραμείνει Γυμνάσιο»

mpampalos gymnasio amarysiaΤην διαβεβαίωση ότι δεν θα αλλοιωθεί η λειτουργία του και πως το διαδημοτικό Γυμνάσιο Ηρακλείου – Μεταμόρφωσης θα παραμείνει Γυμνάσιο πήρε ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, στη συνάντηση που είχε με τον διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας, Θανάση Φαλούκα.

Δίνοντας συνέχεια στις ενέργειες της δημοτικής αρχής για να εξασφαλισθεί η ομαλή σχολική χρονιά, αλλά και το μέλλον του σχολείου, μετά τη μονομερή απόφαση του Δήμου Μεταμόρφωσης να στεγάσει εντός του Γυμνασίου δύο τάξεις λυκείου, ο δήμαρχος συναντήθηκε με τον κ. Φαλούκα στον χώρο του διαδημοτικού Γυμνασίου, παρουσία του διευθυντή του Γιώργου Κεραμάρη.

Ο Νίκος Μπάμπαλος ζήτησε από τον διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να διασαφηνιστεί προς όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές ότι η φιλοξενία των τάξεων λυκείου θα είναι αυστηρά προσωρινή και πως θα γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες για να μην υποβαθμισθεί το μάθημα στις τάξεις του γυμνασίου. Απαντώντας ο κ. Φαλούκας τόνισε ότι δεν υπάρχει ούτε καν ως σκέψη να μονιμοποιηθεί αυτή η κατάσταση, αναφέροντας ότι το διαδημοτικό Γυμνάσιο Ηρακλείου – Μεταμόρφωσης θα παραμείνει σε λειτουργία Γυμνασίου και στο μέλλον: «Δεν έχουμε προτείνει και ούτε πρόκειται να προτείνουμε καμία αλλαγή στον χαρακτήρα του σχολείου», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Φαλούκας.

Ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης υποσχέθηκε ότι σύντομα θα προγραμματιστεί σχετική τριμερής συνάντηση ανάμεσα στην διεύθυνσή του, τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής και τον Δήμο Μεταμόρφωσης.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος υπενθύμισε στον κ. Φαλούκα και στον γυμνασιάρχη ότι ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής είναι πάντα πρόθυμος να βοηθάει σε κάθε ανάγκη του σχολείου.

Περισσότερα στην κατηγορία ΗΡΑΚΛΕΙΟ > ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης