Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΗΡΑΚΛΕΙΟ>Πολιτική>Μελέτη για αντιπλημμυρικά έργα σε κέντρο και Ηπειρώτικα

Μελέτη για αντιπλημμυρικά έργα σε κέντρο και Ηπειρώτικα

ergaΔραστική λύση στα αντιπλημμυρικά προβλήματα που, σε περιπτώσεις έντονης βροχόπτωσης, παρουσιάζει το κέντρο της πόλης, (Χαράς, Αγάπης, Ελπίδος, Κηφισίας, Ναρκίσσων κλπ)και η γειτονιά των Ηπειρώτικων (Καλαμά, Αγ. Σαράντα κλπ) θα δώσει το έργο της επέκτασης και ενίσχυσης του δικτύου απορροής όμβριων υδάτων που προγραμματίζει για τις συγκεκριμένες περιοχές ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Πρώτο, απαραίτητο βήμα η εκπόνηση της υδραυλικής μελέτης που θα περιγράφει την παρέμβαση, την διαδικασία για την σύνταξη της οποίας εκκίνησε, με σχετική απόφασή της, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.

Με την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, ξεκινούν οι διαδικασίες για την διεξαγωγή του διαγωνισμού που θα οδηγήσει, πάντα με διαφάνεια αλλά και τις εκπτώσεις στο τελικό κόστος που εγγυάται η οικονομική κατάσταση του Δήμου, στην ανάθεση της σύνταξης της απαιτούμενης μελέτης, η οποία θα «ξεκλειδώσει» το τελικό έργο.

Στην ουσία, πρόκειται για δύο άκρως αναγκαίες παρεμβάσεις, ειδικά δε για την περιοχή του κέντρου όπου το έργο θα βοηθήσει καταλυτικά ώστε να εκλείψουν τα φαινόμενα της συγκέντρωσης υδάτων στην υπόγεια διάβαση του σταθμού ΗΣΑΠ σε κάθε δυνατή βροχή.

Περισσότερα στην κατηγορία ΗΡΑΚΛΕΙΟ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης