Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΗΡΑΚΛΕΙΟ>Πολιτική>Συνεργασία του Δήμου με την Anhui Xinhua Distribution

Συνεργασία του Δήμου με την Anhui Xinhua Distribution

china 1Διευρύνοντας την εξωστρέφεια που φιλοδοξεί να δώσει στον Δήμο προς όφελος της πόλης και των πολιτών, ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, συναντήθηκε με την αντιπροσωπεία της κινέζικης εταιρίας Anhui Xinhua Distribution, η οποία αυτές τις ημέρες επισκέπτεται την χώρα μας.

Η συγκεκριμένη εταιρία δραστηριοποιείται, σε συνεργασία με την πολιτεία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, σε μια από τις μεγαλύτερες επαρχίες της χώρας, αυτή του Anhui με πληθυσμό που αγγίζει τα 67 εκατ. κατοίκους. Κύριο αντικείμενό της η υλοποίηση και προώθηση πολιτιστικών και εκπαιδευτικών δράσεων στο Anhui.

Αυτά είναι και τα πεδία στα οποία ο κ. Μπάμπαλος και ο εκπρόσωπος της εταιρίας CaoJie συμφώνησαν να ξεκινήσουν την ανταλλαγή ιδεών και πρακτικών, προκειμένου αφενός να τονώσουν τις σχέσεις των δύο πολιτισμών σε τοπικό, πλέον, επίπεδο, αφετέρου να βρεθούν προγράμματα κοινής δράσης που θα ωφελήσουν τους κατοίκους του Ηρακλείου.

«Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να επισκεπτόμαστε την όμορφη πόλη σας. Τα τελευταία χρόνια έχει ξεκινήσει ανταλλαγή ιδεών, πολιτιστικών και οικονομικών, ανάμεσα σε Κίνα και Ελλάδα. Επιθυμούμε να χτίσουμε σε αυτή την βάση και να καλλιεργήσουμε τη μεταξύ μας συνεργασία στο τοπικό επίπεδο του Δήμου σας», τόνισε ο CaoJie.

«Στόχος μας να περάσουμε άμεσα σε πρακτική μορφή συνεργασίας η οποία θα φέρει την πόλη μας και την επαρχία σας πιο κοντά, με συνέργειες και ανταλλαγή δράσεων, που θα αναπτύξουν περαιτέρω τις σχέσεις των χωρών αλλά και των λαών μας», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής.

Συμβολικά, ο Νίκος Μπάμπαλος προσέφερε στην αντιπροσωπεία της κινέζικης εταιρίας την προτομή της αρχαίας θεάς της Υγείας, με ανάλογη ευχή για ευημερία του κινεζικού λαού, ενώ οι εκπρόσωποι της εταιρίας προσέφεραν στον δήμαρχο ένα παραδοσιακό κινέζικο υφαντό με τρία άλογα, που αντιπροσωπεύουν την καλή τύχη, την δύναμη και το θάρρος, χαρακτηριστικά που ευχήθηκαν για τον Ηρακλειώτικο λαό.

Περισσότερα στην κατηγορία ΗΡΑΚΛΕΙΟ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης