Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΗΡΑΚΛΕΙΟ>Πολιτική>Νέα έργα αναμόρφωσης πεζοδρομίων – Αρχή από την Αγ. Τριάδα

Νέα έργα αναμόρφωσης πεζοδρομίων – Αρχή από την Αγ. Τριάδα

pezodromia agia triadaΆλλο ένα μεγάλο έργο για την αποκατάσταση και επέκταση των πεζοδρομίων σε δρόμους της πόλης που χρίζουν παρέμβασης ξεκίνησε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Οι παρεμβάσεις αναμένεται να καλύψουν στους επόμενους μήνες της εκτέλεσής τους 20.000τμ ή, διαφορετικά, 15 χιλιόμετρα πεζοδρομίων σε όλες τις γειτονιές με εργασίες όπως η επιδιόρθωση πεζοδρομίων που έχουν υποστεί φθορές, η κατασκευή νέων πεζοδρόμων σε σημεία της πόλης που διαμορφώθηκαν το τελευταίο διάστημα (διανοίξεις κτλ), αλλά και η δημιουργία ειδικών διαβάσεων για τα ΑμΕΑ.

Τα νέα έργα ξεκίνησαν από τα πεζοδρόμια της γειτονιάς της Αγ. Τριάδας (εκκίνηση από την οδό Περικλέους), μια περιοχή που είχε να δει ανάλογες παρεμβάσεις εδώ και δύο, κοντά, δεκαετίες.

«Στόχος μας είναι να διευρυνθεί το δίκτυο ασφαλών και λειτουργικών πεζοδρομίων της πόλης, εκστρατεία η οποία έχει ξεκινήσει με τις παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής από την αρχή της θητείας μας και όχι προεκλογικά, όπως συνηθίζεται στην ελληνική πραγματικότητα», υπογραμμίζει ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Δημήτρης Δημητρόπουλος.

Όπως υπενθυμίζει στη σχετική του ανακοίνωση ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, έχει ήδη ανακατασκευάσει  πεζοδρόμια στο Κέντρο, της Καναπίτσας (2015), των Ηπειρώτικων, του Παλαιού Ηρακλείου (2016) και αλλού.

Περισσότερα στην κατηγορία ΗΡΑΚΛΕΙΟ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης