Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΗΡΑΚΛΕΙΟ>Πολιτική>Τεχνικό Πρόγραμμα «για μια νέα πόλη»

Τεχνικό Πρόγραμμα «για μια νέα πόλη»

texniko  3Έργα αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των πολιτών και των υποδομών της πόλης, προγράμματα για να εμπλουτιστεί και να διευκολυνθεί η καθημερινότητα και μέτρα για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων πληθυσμού περιλαμβάνει ο προγραμματισμός του Δήμου για το 2018, όπως περιγράφεται στον Προϋπολογισμό και το Τεχνικό Πρόγραμμα. Οι σχετικές προτάσεις εγκρίθηκαν στις τελευταίες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, για να αποτελέσουν το «όπλο» στη διαρκή προσπάθεια  για τη βελτίωση της πόλης.

Με συνολικό ύψος περίπου 48,3 εκατομμύρια €, ο Προϋπολογισμός χαρακτηρίζεται ρεαλιστικός και υλοποιήσιμος, υποστηριζόμενος από την καλή οικονομική εικόνα που έχει πλέον ο Δήμος, ο οποίος, όπως ανέφερε η αντιδήμαρχος Οικονομικών Μαριάννα Ζούρου, «έχει καταφέρει να νοικοκυρέψει τα οικονομικά του, να μην έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές, να είναι φερέγγυος σε όσους συναλλάσσονται μαζί του και να χρηματοδοτεί από τους δικούς του πόρους τις ανάγκες του».

Το Τεχνικό Πρόγραμμα προβλέπει μια σειρά από συνεχιζόμενα και καινούργια έργα, που υπηρετούν τις ανάγκες της πόλης, που αναδεικνύουν και αναβαθμίζουν τις υποδομές των γειτονιών.

Παράλληλα, η διοίκηση θα φέρει ολοκληρωμένη πρόταση για την απόκτηση περισσότερων ελεύθερων χώρων, προκειμένου να διαμορφωθούν στη συνέχεια.

Περισσότερα στην κατηγορία ΗΡΑΚΛΕΙΟ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης