Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΗΡΑΚΛΕΙΟ>Πολιτισμός>Ανακύκλωση στην πράξη

Ανακύκλωση στην πράξη

Στο νέο Πολιτιστικό Πολυχώρο (πρώην Πικαντίλι) (Κουντουριώτου 20 -22) ξεκίνησε την Κυριακή  1 Δεκεμβρίου μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα έκθεση αντικειμένων, κατασκευασμένων από ανακυκλώσιμα υλικά, του καλλιτέχνη Κοντόπουλου Χρήστου από την Ερέτρια.

Με το σύνθημα «Η Ανακύκλωση δεν είναι μόνο ιδέα και μηνύματα, αλλά και πράξη» παρουσιάζονται εκθέματα, κατασκευασμένα από τον ίδιο, τα οποία με το πέρας της Έκθεσης θα παραμείνουν στο Δήμο και θα μοιρασθούν, κατ αρχήν, στις σχολικές μονάδες του Δήμου μας.

Ο καλλιτέχνης ξεναγεί όλες τις μέρες της ‘Έκθεσης,  τους ενδιαφερόμενους στο «κόσμο της Τέχνης από Ανακυκλώσιμα υλικά» και μας είπε ότι «τίποτα δεν πρέπει να πετιέται, τα πάντα μπορούν να ανακυκλωθούν και να γίνουν χρήσιμα για περαιτέρω χρήσης».

Στο άνοιγμα της έκθεσης βρέθηκε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Μηχανοργάνωσης & Γεωτεχνικών Υπηρεσιών της Νέας Ιωνίας Φωτής Τσομπάνογλου, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού Δημήτρης Μπούκης και ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Πασχάλης Γονατάς. Η έκθεση θα λειτουργεί κάθε πρωί 9:00 έως 14:00 και κάθε απόγευμα 18:00 έως 20:00.


Περισσότερα στην κατηγορία ΗΡΑΚΛΕΙΟ > ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης