Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΗΡΑΚΛΕΙΟ>Πολιτισμός>Καλλιτεχνική δημιουργία και τη φετινή χρονιά

Καλλιτεχνική δημιουργία και τη φετινή χρονιά

decoupage amarysiaΞεκίνησαν οι εγγραφές για τη νέα περίοδο στα προγράμματα του Δήμου.

Για ακόμα μια χρονιά οι πολίτες του Ηρακλείου έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στα μαθήματα καλλιτεχνικής δημιουργίας, ψυχαγωγίας και απασχόλησης που διοργανώνει ο Δήμος, μέσα από τη δημοτική επιχείρηση ΚΕΑΕΔΗΑ. Οι δράσεις απευθύνονται σε ενήλικες αλλά και παιδιά. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαλέξουν μια ή περισσότερες εκ των: πλέξιμο, ντεκουπάζ, ζωγραφική, θέατρο, μαριονέτα, κόσμημα - δημιουργία.

Πληροφορίες & εγγραφές, στα γραφεία της ΚΕΑΕΔΗΑ, 1ος όροφος δημαρχείου (Στ. Καραγιώργη 2) από Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 - 15.00 (τηλέφ. επικοινωνίας 213 2000205).

Για τις εγγραφές θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι δραστηριότητες οργανώνονται ανά  μάθημα, σύμφωνα με τις δηλώσεις συμμετοχής των αιτούντων.

«Έχουν περάσει ήδη τρία χρόνια, όπου αυτή η δημοτική Αρχή έθεσε στο επίκεντρο της πολιτικής της την αναβάθμιση της καθημερινότητας του πολίτη. Το διευρυμένο, φέτος, πρόγραμμα των τμημάτων δημιουργικής και καλλιτεχνικής απασχόλησης, εντάσσεται σε αυτή ακριβώς τη φιλοσοφία. Είμαστε σίγουροι, ότι για ακόμη μια χρονιά όλοι οι Ηρακλειώτες θα τα αγκαλιάσουμε και θα τα αγαπήσουμε», αναφέρουν στο κοινό τους μήνυμα ο δήμαρχος, Νίκος Μπάμπαλος, η αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Δέσποινα Αϊβατζίδου - Ποριώτου και ο πρόεδρος της ΚΕΑΕΔΗΑ Νίκος Μπαρμπούνης.

Περισσότερα στην κατηγορία ΗΡΑΚΛΕΙΟ > ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης