Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΗΡΑΚΛΕΙΟ>Πολιτισμός>Με συναυλία της Τάμτα άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Με συναυλία της Τάμτα άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο

tamta amarysiaΣε γιορτινό κλίμα μπήκε, και με τελετουργικό τρόπο, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ανάβοντας το φως στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία της πόλης. Υπό τους ήχους της συναυλίας της Τάμτα, η οποία ξεσήκωσε με τα τραγούδια της τους Ηρακλειώτες που αψήφησαν το κρύο και βρέθηκαν στην πλατεία, και τις φωνές της παιδικής χορωδίας του Εθνικού Ωδείου του Ηρακλείου, ο δήμαρχος, Νίκος Μπάμπαλος, άναψε το δέντρο με την ευχή το φως του να δώσει χαρά και αισιοδοξία σε όλη την πόλη.

«Ο Δήμος Ηράκλειου Αττικής προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις να στηρίζει έμπρακτα τους συνανθρώπους μας σε ανάγκη, όχι μόνο τα Χριστούγεννα, αλλά καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Θεωρούμε όμως απαραίτητες και αυτές τις εκδηλώσεις, τέτοιες απλές κινήσεις όπως μια συναυλία, το άναμμα του δέντρου, ο γιορτινός στολισμός της πόλης με στόχο να φέρουμε την ελπίδα, την καλή διάθεση, την αισιοδοξία στον κόσμο», τόνισε στο μήνυμά του ο δήμαρχος.

Τα επόμενα ραντεβού στον εορταστικό προγραμματισμό του Δήμου δίνονται στο Παλαιό Ηράκλειο. Όπως ανακοίνωσε η αντιδήμαρχος, Δέσποινα Αϊβατζίδου – Ποριώτου,  την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου στις 18.30 ο Δήμος θα ανάψει τα φώτα του χριστουγεννιάτικου καραβιού στην πλατεία Αγ. Λουκά, ενώ εντός της ομώνυμης εκκλησίας, την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, στον αποχαιρετισμό του χρόνου, θα διοργανωθεί μια πρωτότυπη συναυλία κλασσικής μουσικής.

Περισσότερα στην κατηγορία ΗΡΑΚΛΕΙΟ > ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης