Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΗΡΑΚΛΕΙΟ>Τοπικές Δράσεις>"Η θέση της Ελλάδας στις διεθνείς εξελίξεις"

"Η θέση της Ελλάδας στις διεθνείς εξελίξεις"

panel roumeliotesxΑπο επιτυχία στέφθηκε η Β ημερίδα του Συλλόγου Ρουμελιωτών Ηρακλείου Αττικής «Ο Καραϊσκάκης», με θέμα: «Η θέση της Ελλάδας στις διεθνείς εξελίξεις». 

«Η θέση της Ελλάδος στις διεθνείς εξελίξεις», ξεδιπλώθηκε με πειστικά επιχειρήματα από τον Διεθνολόγο, Πολιτικό Επιστήμονα, πρόεδρο του Συλλόγου Μακεδόνων Ηρακλείου Αττικής, Γιάννη Μήτσιο (φωτό) και απο τον Οικονομολόγο, πρόεδρο του επιμορφωτικού συλλόγου «Η Αταλάντη», Θανάση Ζεκεντέ.

Την εκδήλωση προλόγισε παραθέτωντας ιστορικά στοιχεία του όλου θέματος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ρουμελιωτών Ηρακλείου Αττικής, φιλόλογος - ιστορικός και υποψήφιος για διδακτική έδρα στο Τμήμα Βυζαντινής Ιστορίας του ΕΚΠΑ, Βαγγέλης Νικολάου.

Μετά το πέρας των εργασιών της ημερίδας ακολούθησε διαδραστική συζήτηση από το κοινό προς τους ομιλητές και έγινε η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιττας για τον ερχομό του 2016.

Θερμές ευχαριστίες το ΔΣ του Συλλόγου Ρουμελιωτών απευθύνει προς τους κ.κ. Γιάννη Μήτσιο και Θανάση Ζεκεντέ αλλά και στο συνολό των πολιτιστικών και παραγωγικών φορέων του Ηρακλείου Αττικής που στήριξαν με υπομονή και συμμετοχικότητα το όλο εγχείρημα.

Τη Δημοτική Αρχή εκπροσώπησαν οι Αντιδήμαρχοι, Δέσποινα Αϊβατζίδου- Ποριώτου, Μαριάννα Ζούρου και Νίκος Μπαρμπούνης. Ο δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Καρανικόλας, ο γ.γ του δημοτικού συνδυασμού «Ηράκλειο - Ανθρώπινη Πόλη» Χρήστος Βλαχιώτης και η πρόεδρος του ΔΣ του 94.0 fm Μαίρη Αρώνη.

Απο την πλευρά της αντιπολίτευσης παρόντες ήταν ο επικεφαλής της ΑΚΕΠ, πρώην Δήμαρχος Παντελής Βλασσόπουλος. Η αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαίρη Ζούνη. Ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «ΠΝΟΗ» Κυριάκος Κουτρούλης. Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Συλλόγου Αρκάδων Πάνος Σπηλιόπουλος και ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Παπαδημητρίου.

 

Περισσότερα στην κατηγορία ΗΡΑΚΛΕΙΟ > ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης