Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΗΡΑΚΛΕΙΟ>Τοπικές Δράσεις>Ο Δήμος μοίρασε χαρταετούς στα νηπιαγωγεία της πόλης

Ο Δήμος μοίρασε χαρταετούς στα νηπιαγωγεία της πόλης

Xartaetoi sta nipiagogeia 3 amarysia.grΜπορεί η πρόβλεψη για κακοκαιρία κατά την διάρκεια του τριημέρου να «χάλασαν» τις εκδηλώσεις που είχε προγραμματίσει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής για την Καθαρά Δευτέρα – οι οποίες ματαιώνονται – όμως οι άνθρωποι του Δήμου φρόντισαν να φέρουν τα Κούλουμα λίγο πιο… νωρίς, τουλάχιστον για τους μικρούς Ηρακλειώτες.

Σήμερα το πρωί, αντιδήμαρχοι και μέλη του δημοτικού συμβουλίου μοίρασαν χαρταετούς σε όλα τα νηπιαγωγεία της πόλης. «Ο καιρός μας τα χάλασε, όμως με τίποτα δεν θα αφήναμε παραπονεμένους τους μικρούς μας φίλους. Προσφέραμε από έναν χαρταετό σε κάθε μαθητή στα νηπιαγωγεία του Δήμου μας, γιορτάσαμε και γίναμε και εμείς πάλι παιδιά. Τι πιο όμορφο από το να βλέπεις μικρά προσωπάκια χαρούμενα», σχολιάζει η αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού, Δέσποινα Αϊβατζίδου – Ποριώτου.

Όσο αφορά τις παιδικές εκδηλώσεις οι οποίες είχαν προγραμματιστεί για την Καθαρά Δευτέρα, σύμφωνα με την αντιδήμαρχο, αυτές θα λάβουν χώρα σε νέα ημερομηνία, που θα ανακοινωθεί εγκαίρως στα παιδιά.

Περισσότερα στην κατηγορία ΗΡΑΚΛΕΙΟ > ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης