Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΗΡΑΚΛΕΙΟ>Τοπικές Δράσεις>Περιοδεία στην Καναπίτσα

Περιοδεία στην Καναπίτσα

Periodeia Kanapitsa 07 16 6 amarysiaΟ δήμαρχος Νίκος Μπάμπαλος και η ομάδα διοίκησης του Δήμου επιθεώρησε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η γειτονιά

Την γειτονιά της Καναπίτσας, στα σύνορα με τον Προφήτη Ηλία, προκειμένου να συνομιλήσει με τους πολίτες και να καταγράψει αιτήματα και παρατηρήσεις, επισκέφθηκε πριν από λίγες ημέρες ο δήμαρχος Ηρακλείου, Νίκος Μπάμπαλος, δίνοντας συνέχεια στις τακτικές περιοδείες στους δρόμους της πόλης, που έχει καθιερώσει η νέα δημοτική αρχή.

Παρέα με στελέχη της διοίκησης αλλά και μέλη της παράταξης “Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη”, ο Νίκος Μπάμπαλος είχε την ευκαιρία να επιθεωρήσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η γειτονιά όσο αφορά την καθαριότητα, το πράσινο, τον ηλεκτροφωτισμό, την οδοποιία κ.α.

Με ικανοποίηση ο δήμαρχος άκουσε τους Ηρακλειώτες να δηλώνουν ευχαριστημένοι από την δράση του νέου καδο-πλυντηρίου που προμηθεύτηκε ο Δήμος, με την δέσμευση η καθαριότητα της περιοχής να τονωθεί ακόμα περισσότερο από την έλευση, στο επόμενο διάστημα, των νέων κάδων απορριμμάτων, τους οποίους έχει ήδη αγοράσει η δημοτική αρχή.

Ο Νίκος Μπάμπαλος εξήγησε στους κατοίκους και την επικείμενη έναρξη της νέας εργολαβίας για την ανακατασκευή τόσο της ασφάλτου, όσο και των πεζοδρομίων της πόλης, παρεμβάσεις μέρος των οποίων θα αφιερωθεί και στην συγκεκριμένη γειτονιά.

Τέλος, οι πολίτες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το πρόγραμμα εμβολιασμού των δέντρων νεραντζιάς, με στόχο την μετατροπή τους σε λεμονιές ή πορτοκαλιές, ζητώντας να έρθει και στην δική τους περιοχή…

Περισσότερα στην κατηγορία ΗΡΑΚΛΕΙΟ > ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης