Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΚΗΦΙΣΙΑ>Αθλητισμός>Αποχώρησε από την Α.Ε. Κηφισιάς ο Γιάννης Πλατογιάννης

Αποχώρησε από την Α.Ε. Κηφισιάς ο Γιάννης Πλατογιάννης

aek platogiannisΟ Γενικός Αρχηγός της Αθλητικής Ένωσης Κηφισιάς Γιάννης Πλατογιάννης έπειτα από οχτώ  χρόνια  που υπηρέτησε τον Ελπιδοφόρο και εν συνεχεία την Α.Ε. Κηφισιάς αποχώρησε από την ομάδα  για επαγγελματικούς λόγους. Ο Γιάννης Πλατογιάννης  δήλωσε ότι θα παραμείνει πιστός φίλαθλος της ομάδας των βορείων προαστίων.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Πλατογιάννη:

«Αποχωρώ από τη θέση του γενικού αρχηγού και από μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Α.Ε. Κηφισιάς, καθαρά για επαγγελματικούς λόγους. Πρώτα απ’ όλα, θέλω να ευχαριστήσω τον Βασίλη Γαντζούλα για την πολυετή συνεργασία που είχαμε, αλλά και για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης, θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στους Γιώργο Γαντζούλα, Παναγιώτη Κεφαλά, Κωνσταντίνο Πίσσα και Νίκο Καρβελέα, οι οποίοι, μαζί με τον Βασίλη Γαντζούλα, ήταν οι πρωτεργάτες στην υλοποίηση μίας υπέροχης ιδέας, όπως ήταν η ένωση του ποδοσφαίρου της περιοχής, μέσω της δημιουργίας της Α.Ε Κηφισιάς.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη των εκάστοτε διοικητικών συμβουλίων, τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές και, γενικότερα, τους συνεργάτες μου, ανθρώπους με τους οποίους οι σχέσεις μας δεν περιορίζονταν μόνο εντός γηπέδου. Θεωρώ πως, από την πλευρά μου, ανταποκρίθηκα στις υποχρεώσεις μου απέναντι στην ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πάντα με ευσυνειδησία και ζήλο για αυτό που έκανα.

Σε αυτό το μεγάλο χρονικό διάστημα της παρουσίας μου στην Κηφισιά έχω να θυμάμαι πάρα πολλές όμορφες στιγμές και ελάχιστες άσχημες, που όλες μαζί όμως συνθέτουν αναμνήσεις και συναισθήματα, τα οποία είμαι πολύ χαρούμενος που έζησα. Εύχομαι στην ομάδα μόνο επιτυχίες και στους ανθρώπους που την υπηρετούν να έχουν υγεία και όρεξη να συνεχίσουν να προσφέρουν για πολλά χρόνια ακόμα. Θα παραμείνω στο πλευρό της Κηφισιάς, ως πιστός φίλαθλός της».

Περισσότερα στην κατηγορία ΚΗΦΙΣΙΑ > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης