Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΚΗΦΙΣΙΑ>Αθλητισμός>Στο χείλος του… γκρεμού ο Ηρακλής Κηφισιάς

Στο χείλος του… γκρεμού ο Ηρακλής Κηφισιάς

ira kifissias amarysiaΠιθανή θεωρείται η απόσυρση του Ηρακλή Κηφισιάς από την Α1 βόλεϊ γυναικών λόγω οικονομικών προβλημάτων, γεγονός που θα επιφέρει δεύτερο πλήγμα στον αθλητισμό της πόλης μετά την περίπτωση της ΑΕΝΚ.

Ραγδαίες είναι τα τελευταία εικοσιτετράωρα  οι εξελίξεις στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Ηρακλή Κηφισιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι της ομάδας είναι κοντά στο να ανακοινώσουν την απόφασή τους να αποσύρουν τη συμμετοχή του Ηρακλή από το πρωτάθλημα της Α1 λόγω σοβαρών οικονομικών προβλημάτων. Αν τις επόμενες ώρες δεν βρεθεί λύση, τότε η ομάδα των βορείων προαστίων θα αποχαιρετήσει «άδοξα» την μεγάλη κατηγορία.

Την ίδια στιγμή το μέλος του συλλόγου Βασίλης Πανάγος με ανακοίνωση του εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου τονίζει:

«Το διοικητικό συμβούλιο έπειτα από πολύωρες και επαναλαμβανόμενες συναντήσεις και με προσπάθειες να βρεθούν λύσεις για να στηριχθεί σε βάσεις δυνατές και άμεσα υλοποιήσιμες αποφάσισε ομόφωνα πως λόγω των σοβαρών οικονομικών εκκρεμοτήτων του συλλόγου που προϋπήρχαν από προηγούμενα έτη, δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει και στις προηγούμενες οφειλές και στα τρέχοντα έξοδα του έτους με την συμμετοχή στην Α1!

Μέχρι και σήμερα γίνονται προσπάθειες εξεύρεσης των απαραίτητων πόρων. Θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια σκεπτόμενοι όμως και το μέλλον των αθλητριών που μας εμπιστεύθηκαν. Ο χρόνος μας πιέζει και δεν θα θέλαμε να στερήσουμε από καμία αθλήτρια την δυνατότητα να αγωνιστεί.

Στόχος μας είναι να εξυγιανθεί ο σύλλογος και να συμμετέχει δυνατός στην Α1.

Προς απάντηση δημοσιευμάτων, πως το ΔΣ έχει ίδιο συμφέρον να τονίσω ότι κανένα μέλος του ΔΣ δεν έχει παιδί που ηλικιακά να ανήκει στις κατηγορίες που παίρνουν μόρια».

Δεύτερο σοκ σε δύο χρόνια;

Αν η έντονη φημολογία των τελευταίων ωρών  επαληθευτεί και ο Ηρακλής αποσυρθεί από το πρωτάθλημα, αυτό θα είναι το δεύτερο «χτύπημα» που θα δεχθεί ο αθλητισμός της Κηφισιάς μέσα σε δύο χρόνια. Το πρώτο ήταν πέρσι με την Αθλητική Ένωσης Νέας Κηφισιάς να αποσύρεται από το πρωτάθλημα της Basket League λόγω οικονομικών αδυναμιών.

Είναι μία  δυσάρεστη εξέλιξη που θα πρέπει να προβληματίσει όλους τους αρμοδίους καθώς  και τους  εμπλεκόμενους φορείς στον αθλητισμό της πόλης.

Περισσότερα στην κατηγορία ΚΗΦΙΣΙΑ > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης