Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΚΗΦΙΣΙΑ>Αθλητισμός>Συνέντευξη Τύπου για τον UA Run Kifissia City Challenge

Συνέντευξη Τύπου για τον UA Run Kifissia City Challenge

runΤην Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου στις 12:00, στην αίθουσα του Δημαρχείου Κηφισιάς "Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος" (Διονύσου και Μυρσίνης 2) θα πραγματοποιηθεί η Συνέντευξη Τύπου του αγώνα UA Run Kifissia City Challenge.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Δήμαρχος Κηφισιάς κος Γιώργος Θωμάκος ο Πρόεδρος κος Αχιλλέας Κουρέπης του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού "ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ" του Δήμου Κηφισιάς, και ο Διοικητής Τροχαίας Κηφισιάς Κος Γιάννης Δημητρακόπουλος.

Το παρών θα δώσει η πρόεδρος της ΑΜΚΕ «ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ» κα Χριστίνα Νομικού. Το «ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ» παρέχει υπηρεσίες κοινωνικού και προνοιακού χαρακτήρα σε ογκολογικούς ασθενείς και στο οικείο περιβάλλον αυτών.

Η Under Armour θα διαθέσει μέρος των εσόδων της διοργάνωσης στο «ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ» συνεχίζοντας την κοινωνική της δράση που ξεκίνησε από τον πρώτο αγώνα που πραγματοποίησε τον περασμένο Μάιο στη Θεσσαλονίκη. Τη διοργανώτρια εταιρεία θα εκπροσωπήσει ο διευθυντής SportsMarketing κος Γιάννης Σούμπασης.

Παρόντες στην εκδήλωση όμως θα είναι και ο παγκόσμιος πρωταθλητής στίβου Περικλής Ιακωβάκης καθώς και η πρόεδρος Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη, οι οποίοι θα στείλουν το δικό τους μήνυμα εν όψει του αγώνα.

Γενικός συντονιστής της εκδήλωσης αλλά και της διοργάνωσης θα είναι ο διευθυντής της εταιρείας ALL ABOUT RUNNING Νίκος Πολιάς, η οποία επιμελείται τον αγώνα.

Η Under Armour επιβραβεύει τους δρομείς που θα επιλέξουν να λάβουν μέρος στον αγώνα, προσφέροντας σε όλους με την επίδειξη το αριθμού συμμετοχής τους από τη στιγμή που θα τον παραλάβουν έκπτωση 20% στις αγορές τους στο κατάστημα Under Armour της Κηφισιάς. Η προσφορά θα ισχύει από 16έως 30 Σεπτεμβρίου 2017.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για τον Ημιμαραθώνιο, τους αγώνες των 5 και 10χλμ. και το Kids Run 1χλμ. στο underarmourrun.gr.

Περισσότερα στην κατηγορία ΚΗΦΙΣΙΑ > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης