Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΚΗΦΙΣΙΑ>Αθλητισμός>Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Ηρακλή Κηφισιάς Αιμίλιος Μαυριτσάκης

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Ηρακλή Κηφισιάς Αιμίλιος Μαυριτσάκης

MauritsakhsΜε επιστολή προς τον Γενικό Γραμματέα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ο πρόεδρος του Ηρακλή Κηφισιάς Αιμίλιος Μαυριτσάκης  γνωστοποίησε την παραίτηση . Ο επί σειρά ετών στο «τιμόνι» της ομάδας πρόεδρος αποφάσισε την παραίτηση του και σύμφωνα με την επιστολή του πιστεύει ότι σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές θα βρεθούν κατάλληλα και ικανά άτομα που θα μπορέσουν να αναλάβουν και να βοηθήσουν τον σύλλογο.

Αναλυτικά η επιστολή παραίτησης του Αιμίλιου Μαυριτσάκη:

«Αγαπητέ  Γενικέ Γραμματέα,

Μετά λύπης μου υποβάλλω την παραίτησή μου από το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. Κηφισιάς «Ο Ηρακλής» για προσωπικούς λόγους, με άμεση ισχύ.

Παρακαλώ όπως προχωρήσετε άμεσα σε Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό του Διοικητικού Συμβουλίου και την διενέργεια Εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοκητικού Συμβουλίου.

Ευελπιστώ ότι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές θα βρεθούν κατάλληλα και ικανά άτομα που θα μπορέσουν να αναλάβουν και να βοηθήσουν τον σύλλογο.

Είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να υπηρετήσω το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου από το 2005 έως σήμερα και απευθύνω τις καλύτερες ευχές μου για διαρκή επιτυχία.

Παρακαλώ το νέο Δ.Σ όπως εξετάσει την πολύχρονη προσφορά μου στον σύλλογο και με προτείνει ως επίτιμο πρόεδρο του συλλόγου.

Με εκτίμηση

Αιμίλιος Μαυριτσάκης

Πρόεδρος

Περισσότερα στην κατηγορία ΚΗΦΙΣΙΑ > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης