Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΚΗΦΙΣΙΑ>Αθλητισμός>Έρχεται το 4ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου στην Κηφισιά

Έρχεται το 4ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου στην Κηφισιά

festival erasitexnikou theatrouΤο Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Κηφισιάς διοργανώνει από την Δευτέρα 11 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 15 Ιουνίου το 4ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου. Το φεστιβάλ θεάτρου έχει αγκαλιστεί από το κοινό και έχει γίνει θεσμός για τον Δήμο Κηφισιάς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου «Δ. Βικέλας» Αχιλλέας Κουρέπης σκοπός του Φεστιβάλ είναι « η ενθάρρυνση και η ανάδειξη της θεατρικής–καλλιτεχνικής δημιουργίας, γιατί το θέατρο αποτελεί σχολείο κοινωνικής και αισθητικής παιδείας. Επιπρόσθετα αναπτύσσει δεσμούς φιλίας μεταξύ των συμμετεχόντων και δημιουργεί ένα πολιτιστικό κίνημα».

Στο Φεστιβάλ θα λάβουν μέρος πέντε (5) θίασοι οι οποίοι θα επιλεγούν από επιτροπή. Η επιτροπή θα αποτελείται από καλλιτέχνες της πόλης . Σε όλους τους θιάσους θα απονεμηθούν έπαινοι και τιμητικές πλακέτες για τη συμμετοχή τους.

Στην σχετική ανακοίνωση παρουσιάζονται και οι όροι συμμετοχής για το 4ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου οι οποίοι είναι οι παρακάτω:

-Βιογραφικό σημείωμα του ερασιτεχνικού θιάσου (απαραίτητα  τα στοιχεία επικοινωνίας με κάποιο μέλος ή μέλη του θιάσου)

-DVD της θεατρικής παράστασης με τους συντελεστές που θα συμμετέχουν κι εφόσον η παράσταση επιλεγεί – αναλυτικό σημείωμα με τους ηθοποιούς και τους ρόλους που ερμηνεύει ο καθένας κι όλους του υπόλοιπους συντελεστές και τις ιδιότητες τους. Το υλικό που θα αποσταλεί δεν θα επιστραφεί.

-Για τη συμμετοχή στο Φεστιβάλ, εφόσον επιλεγεί ο θίασος, είναι απαραίτητη η έγγραφη άδεια του συγγραφέα, του μεταφραστή ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου φορέα.

-Ο θίασος μπορεί να συμμετέχει μόνον με ένα έργο.

-Η συμμετοχή πρέπει να κατατεθεί έως την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 στα γραφεία του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας», Εμ. Μπενάκη 3, Τ.Κ. 145 61 Κηφισιά (Δευτ. – Παρ. 9 π.μ. – 3 μ.μ. τηλ. 2132007204, 205, 207).

Περισσότερα στην κατηγορία ΚΗΦΙΣΙΑ > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης