Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΚΗΦΙΣΙΑ>Κοινωνία>Βραβεύθηκε η «ΠΡΟΝΟΗ» για την διοργάνωση του προγράμματος «Ακαδημία Γονέων»

Βραβεύθηκε η «ΠΡΟΝΟΗ» για την διοργάνωση του προγράμματος «Ακαδημία Γονέων»

pronoi copyΤο Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων Και Προαγωγής Της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΠΡΟΝΟΗ» Δήμου Κηφισιάς –ΟΚΑΝΑ βραβεύτηκε από  την «Μονάδα Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.), της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων Π. & Α. Κυριακού» για την διοργάνωση και τον συντονισμό  του προγράμματος «Από το Α ως το Ω: Μια Ακαδημία για Γονείς» στο Δήμο Κηφισιάς για το έτος 2017-2018.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου,  στο πλαίσιο της 8ης  Ημερίδας Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης του Προγράμματος ΑΡΙΑΔΝΗ γα την Ψηφιακή Παιδεία που έλαβε χώρα  στο αμφιθέατρο «Ι. Δρακόπουλος» του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εκ μέρους της επιστημονικής ομάδας και του Διοικητικού Συμβουλίου της  «ΠΡΟΝΟΗ»  παρέλαβε το βραβείο η Σωτηρία Μακαρώνη, Επ. Υπεύθυνη της «ΠΡΟΝΟΗ» και υπεύθυνη της Ακαδημίας Γονέων στον δήμο Κηφισιάς.

Το πρόγραμμα το οποίο εποπτεύει και συντονίζει κεντρικά η ΜΕΥ της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων Π. & Α. Κυριακού»  με Διευθύντρια την καθηγήτρια,Μαρία Τσολιά και Επ. Υπεύθυνη την επίκουρη καθηγήτρια,  κα Άρτεμη Τσίτσικα  υλοποιείται παράλληλα  σε δέκα (10) περιοχές της Αττικής και για πρώτη φορά στα Ιωάννινα,

Σύμφωνα με την ανακοίνωση το πρόγραμμα που υλοποιείται για πρώτη χρονιά φέτος στον Δήμο Κηφισιάς έχει σαν στόχο την ενημέρωση και στήριξη των Γονέων σε θέματα συμπεριφοράς και υγείας σχετικά με την παιδική και κυρίως εφηβική ηλικία.

Οι ομιλητές είναι έγκριτοι επιστήμονες με εξειδικευμένη κατάρτιση, κύρος και εμπειρία από το χώρο της Υγείας. Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται μια φορά τον  μήνα στον Πολιτιστικό Κέντρο Της Νέας Ερυθραίας «ΒΙΛΑ ΚΩΝΣΤΑ», (Λουκή Ακρίτα 4 – Ν. Ερυθραία). Η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου από τις 18:00 έως τις 19:30.

Οι δηλώσεις συμμετοχής των ενδιαφερομένων θα γίνονται στο τηλ 210-8082673, Δήλου 10, 14562 Κηφισιάκαι ηλεκτρονικά στη διεύθυνση:

e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., εργάσιμες ημέρες και ώρες 10:00 – 14:00

Περισσότερα στην κατηγορία ΚΗΦΙΣΙΑ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης