Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΚΗΦΙΣΙΑ>Κοινωνία>Λειτουργεί το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Κηφισιάς

Λειτουργεί το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Κηφισιάς

kentro koinothtasΤο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Κηφισιάς είναι μία νέα δομή που λειτουργεί επί της οδού Μαρίνου Αντύπα στην περιοχή Εργατικών Πολυκατοικιών στην Κάτω Κηφισιά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου το Κέντρο Κοινότητας συστεγάζεται με την Κοινωνική Υπηρεσία της Δ/νσης Κοιν. Υπηρεσιών, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που είναι προσβάσιμος από Α.Μ.Ε.Α.Ωφελούμενοι του Κέντρου είναι όλοι οι κάτοικοι του δήμου της Κηφισιάς, και κατά προτεραιότητα άτομα και οικογένειες που διαβιούν σε συνθήκες φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού, παιδιά που διαβιούν καταστάσεις αποκλεισμού, οι ωφελούμενοι του Προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» και γενικότερα ευπαθείς ομάδες πληθυσμού όπως περιγράφονται στο «Εθνικό Στρατηγικό πλαίσιο για την Κοινωνική Ένταξη»

Το Κέντρο Κοινότητας στελεχώνεται από τρεις κοινωνικούς επιστήμονες,δύο κοινωνικούς λειτουργούς και έναν ψυχολόγο οι οποίοι είναι στη διάθεση των ωφελουμένων. Οι δημότες, για εξυπηρέτησή τους, μπορούν να προσέλθουν καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από τις 7:30 - 15:30 ή να επικοινωνούν στο εξής τηλέφωνο του Κέντρου Κοινότητας :210-8014249
Οι υπηρεσίες που παρέχονται από το Κέντρο προς τους ωφελούμενους είναι δωρεάν.


Περισσότερα στην κατηγορία ΚΗΦΙΣΙΑ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης