Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΚΗΦΙΣΙΑ>Εκπαίδευση>Άναψε «πράσινο» για το 10ο Νηπιαγωγείο

Άναψε «πράσινο» για το 10ο Νηπιαγωγείο

10ο nipiagwgeio KifisiasΈνα σημαντικό βήμα προκειμένου το 10ο Νηπιαγωγείο Κηφισιάς ν’ αποκτήσει τη δική του στέγη αποτελεί η έγκριση της οικοδομικής άδειας από την ΚΤΥΠ Α.Ε. «ως αποτέλεσμα συντονισμένων ενεργειών της δημοτικής Αρχής και προσωπικά του δημάρχου, Γιώργου Θωμάκου, της προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Κατερίνας Καραλή και της Τεχνικής Υπηρεσίας», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η δημοτική αρχή.

Το θέμα είχε τεθεί και στην ευρεία σύσκεψη για το 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ερυθραίας, η οποία είχε πραγματοποιηθεί πρόσφατα στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με τον αρμόδιο υπουργό Χρήστο Σπίρτζη να δίνει κατευθύνσεις για επίσπευση έκδοσης της οικοδομικής άδειας.

Το 10ο Νηπιαγωγείο Κηφισιάς πρόκειται να ανεγερθεί στο οικοδομικό τετράγωνο Ο.Τ. 1037, στην περιοχή Αδαμών (Γράμμος – Φοίνικας), σε οικόπεδο 3.453,02 τ.μ. To σύγχρονο νηπιαγωγείο θα είναι 469,21 τ.μ., με μεγάλο προαύλιο χώρο για τους μικρούς μαθητές.

«Η έγκριση της οικοδομικής άδειας για την ανέγερση του 10ου Νηπιαγωγείου αποτελεί χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής Αδαμών κι εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο ενεργειών και δράσεων για τη βελτίωση των σχολικών συγκροτημάτων του Δήμου Κηφισιάς», τονίζει η διοίκηση του Δήμου. 

Περισσότερα στην κατηγορία ΚΗΦΙΣΙΑ > ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης