Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΚΗΦΙΣΙΑ>Εκπαίδευση>Άνοιξε ο παιδικός σταθμός στη Βίλα Μιχλ

Άνοιξε ο παιδικός σταθμός στη Βίλα Μιχλ

villa mixl amarysiaΜε παιδικές φωνές γέμισε την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού, ο νέος Παιδικός Σταθμός του Δήμου Κηφισιάς, στη Βίλα Μιχλ, Κοκκινάκη 5 στην Κάτω Κηφισιά.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, συνοδευμένος από τον  Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Παιδικών Σταθμών, Γιάννη Παντελεάκη υποδέχθηκαν και καλωσόρισαν τους γονείς και τα παιδιά τα οποία φιλοξενούνται σε αυτόν. Είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί τους για τα θέματα που τους απασχολούν, να ανταλλάξουν ευχές για τις γιορτινές ημέρες, να μοιράσουν το σχετικό βιβλιαράκι με το εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Κηφισιάς  και να απολαύσουν τις λιχουδιές και το χριστουγεννιάτικο σκηνικό που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση , ο νέος παιδικός σταθμός είναι ο 11ος  του Δήμου Κηφισιάς,  και ανακατασκευάστηκε με δημοτικούς πόρους. Οι χώροι του κτίσματος διαμορφώθηκαν σε σύγχρονες αίθουσες που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για Παιδικό Σταθμό.

Η Βίλα Μίχλ έχει περιέλθει στον Δήμο Κηφισιάς από κληροδότημα της Πατρούλας Καμπάνη- Μιχλ και διαθέτει εκτός από το κτίσμα και κήπο περίπου 3,5 στρεμμάτων.

«Ένα ακόμα σημαντικό έργο στους τομείς της παιδικής μέριμνας, της υποστήριξης της οικογένειας και της διασφάλισης της κοινωνικής συνοχής σε τοπικό επίπεδο» καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Κηφισιάς.

Περισσότερα στην κατηγορία ΚΗΦΙΣΙΑ > ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης