Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΚΗΦΙΣΙΑ>Εκπαίδευση>Ο Δήμος Κηφισιάς βράβευσε τους εισαχθέντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Ο Δήμος Κηφισιάς βράβευσε τους εισαχθέντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

vraveusiΤους 253 εισαχθέντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση από τα Λύκεια της πόλης, βράβευσε σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο “Domotel Kastri   Contemporary Hotel” ο Δήμος Κηφισιάς. Την εκδήλωση διοργάνωσε το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» στις 3 Ιανουαρίου.

Χαιρετισμό κατά έναρξη της εκδήλωσης απηύθυναν ο Δήμαρχος Κηφισιάς  Γιώργος Θωμάκος και ο πρόεδρος του «Δημήτριος Βικέλας»  Αχιλλέας Κουρέπης.

Ο Γιώργος Θωμάκος αφού συνεχάρη τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες, τους ζήτησε μετά το τέλος των σπουδών τους να επιστρέψουν στην πόλη τους,  ενώ ο Αχιλλέας Κουρέπης  μίλησε για την αξία και την δύναμη της μάθησης. Την εκδήλωση παρουσίασε η Δημοσιογράφος και τηλεπαρουσιάστρια Φωτεινή Γεωργαντά.

Οι επιτυχόντες στα  Α.Ε.Ι. και στα Τ.Ε.Ι., βραβεύθηκαν   παρουσία του δμάρχου Κηφισιάς  Γιώργου Θωμάκου, του προέδρου του «Δημ. Βικέλας» Αχιλλέα Κουρέπη και του αντιπροέδρου του Νομικού Προσώπου  Νικήτα Κόκκαλη, των αντιδημάρχων:  Σ. Παπασπύρου,  Α. Κασιούρα,  Π. Παπανικολόπουλου, Μ. Καυγαλάκη, των Δημοτικών Συμβούλων Π. Αστερίου προέδρου της Δημοτ. Επιχείρησης «Μένανδρος», του Ε.Αυλήτη προέδρου της Α/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής,  της  Κ. Καραλή προέδρου της Δημοτ. Επιτροπής Παιδείας,  του Γ. Παντελεάκη Εντεταλμένου παιδικών σταθμών, του Χ. Καλού, της Δ. Αγαπάκη Αντιπροέδρου της ανθοκομικής Κηφισιάς, του Β. Βάρσου, του Γ.Σκορδίλη, της προέδρου της επιτροπής ζωοφιλίας Τ. Χλωρακιώτη, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημ. Βικέλας» Α. Βαλασσοπούλου, Μ. Δαμάσχη,  πρώην δημοτικών συμβούλων και  των Λυκειαρχών Π. Σπιθουράκη του Αναξαγόρειου Λυκείου Ν. Ερυθραίας, Κ. Αθανασίου του 2ου  Λυκείου Κηφισιάς, του  Η. Κούτσικου του 3ου Λυκείου Κηφισιάς, της πρώην Λυκειάρχη  Ε.Σκλάβου του 2ου Λυκείου Κηφισιάς και της Ε. Παπαδημητρίου πρώην Υποδιευθύντριας του 1ου Λυκείου Κηφισιάς

Περισσότερα στην κατηγορία ΚΗΦΙΣΙΑ > ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης