Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΚΗΦΙΣΙΑ>Πολιτική>Αποδοκίμασε την ανάρτηση του Ανδρέα Μάναλη η «Δύναμη Ελπίδας»

Αποδοκίμασε την ανάρτηση του Ανδρέα Μάναλη η «Δύναμη Ελπίδας»

logo dinami elpidasΜε ανακοίνωσή του ο Δημοτικός Συνδυασμός «Δύναμη Ελπίδας- Συμμαχία Πολιτών» τοποθετείται στο θέμα της ανάρτησης στο facebook του αιρετού Ανδρέα Μάναλη, στην οποία έκανε επίδειξη των κυνηγετικών επιδόσεων του.

Το θέμα τα τελευταία 24ωρα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, καθώς στον λογαριασμό του ο Ανδρέας Μάναλης δέχτηκε εκατοντάδες μηνύματα αποδοκιμασίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδυασμού:

«Ο Δημοτικός Συνδυασμός μας, ανακοινώνει την θέση του  σχετικά με την προκλητική ανάρτηση στο «Facebook» μέλους μας και αιρετού στο Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς.

Αφορά στην επίδειξη κυνηγετικών επιδόσεων μετά τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Βορειοανατολική Αττική, συνοδευμένη από απαράδεκτα σχόλια αλλά και μακρά διαδικτυακή συζήτηση με εκατέρωθεν προσβολές.

Σπανιότατα ασχολούμαστε με ό,τι παράγεται στο «Facebook» και ειδικότερα σε προσωπικούς λογαριασμούς, αφού αυτό το μέσο λειτουργεί χωρίς Αρχές, Κανόνες και Περιορισμούς και ασφαλώς σε μεγάλο ποσοστό χωρίς συγκράτηση εκ μέρους των χρηστών του.

Δεν τίθεται καν συζήτηση ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση είναι αποδοκιμαστέα.

Ασφαλώς δεν σκιάζει στο ελάχιστο, την έμπρακτη και καταγεγραμμένη πολλές φορές, προσήλωση της Διοίκησης του Δήμου Κηφισιάς, τόσο στην Ζωοφιλία όσο και στο Περιβάλλον. Στους τομείς αυτούς οι δράσεις και τα επιτεύγματα του Δήμου Κηφισιάς είναι συνεχή και εκτίθενται αναλυτικά σε πρόσφατες μάλιστα ανακοινώσεις.  Δεν θα «αδράξουμε» την αφορμή για σχετικό απολογισμό.

Το μέλος του Συνδυασμού, μετά από 24ώρες διέγραψε τις προκλητικές αναρτήσεις και αργότερα ζήτησε δημοσίως συγνώμη. Πρόκειται για έμπρακτη αναγνώριση του σφάλματος του, που όμως δεν εξαλείφει τις δυσμενείς εντυπώσεις.

Θεωρούμε αυτονόητο πως δεν θα προσφέρει καμία άλλη παρόμοια αφορμή στο μέλλον».

Περισσότερα στην κατηγορία ΚΗΦΙΣΙΑ > ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης