Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΚΗΦΙΣΙΑ>Πολιτισμός>«Κηφισοπαιχνιδίσματα» στο Άλσος «Δ. Ζωμόπουλος»

«Κηφισοπαιχνιδίσματα» στο Άλσος «Δ. Ζωμόπουλος»

kifisopaixnidismata amarysiaΤο Τμήμα Πολιτισμού του Οργανισμού Πολιτισμού – Αθλητισμού  «Δημήτριος Βικέλας» του ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ   διοργανώνει για 14η χρονιά τα «Κηφισοπαιχνιδίσματα» μία εκδήλωση θεσμό για τα παιδιά.

Πρόκειται για μία πολυδιάστατη εκδήλωση που μεταμορφώνει το καταπράσινο Άλσος της Κηφισιάς «Δ. Ζωμόπουλος» την Κυριακή 21 Μαΐου  2017, ώρα 10.00 π.μ. – 2μ.μ,  σε μια μαγική παιχνιδούπολη.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικά παιχνίδια από το «Γελαστό Πορτοκάλι», να λάβουν δωρεάν ενημερωτικό υλικό από την «Ορνιθολογική εταιρεία» (φυλλάδια, αφίσες, βιβλιαράκια για πουλιά κλπ). Επίσης θα λάβουν  και υλικό για εκπαιδευτικούς λόγους όσο και  υλικό ενίσχυσης.

Επίσης τα παιδιά θα  συμμετέχουν με τη συμβολή εθελοντών σε μικροκατασκευές για πτηνά, θα λάβουν μέρος σε δραστηριότητα που θα διοργανώσει η «ΠΡΟΝΟΗ» του Δήμου Κηφισιάς, θα παρακολουθήσουν βιβλιοπαρουσιάσεις και δραστηριότητες  με βιβλία που διοργανώνουν τα βιβλιοπωλεία Sporos, Mόnogram. Επίσης θα  ασχοληθούν με χρήσιμες κατασκευές, θα αυτοσχεδιάσουν  στο Θεατρικό Παιχνίδι και  θα πάρουν μέρος στα δραστήρια  παιχνίδια που θα διοργανώσει το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων και Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Κηφισίας.

Ακόμα θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ΞΙΦΑΣΚΙΑ που διοργανώνει το τμήμα Αθλητισμού του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημήτριος Βικέλας», να  παίξουν  ΣΚΑΚΙ, να πάρουν μέρος σε κατασκευές και να ζωγραφίσουν υπό την καθοδήγηση της δασκάλας των ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ, να ασχοληθούν με εκπαιδευτικές δραστηριότητες, και τα μικρότερα να διασκεδάσουν με το face painting που θα οργανώσει   η εταιρεία ORIFLAME, να παίξουν πολλά επιτραπέζια παιχνίδια με την GAMES RULES και να πάρουν μέρος στο διαδραστικό παιχνίδι πρωινοχώρα που διοργανώνεται από τη ΔΕΛΤΑ, καθώς και να απολαύσουν προϊόντα της εταιρείας.

Τέλος οι μικροί επισκέπτες κι οι συνοδοί τους θα δοκιμάσουν γευστικά προϊόντα που προσφέρουν οι εταιρείες ΣΤΕΡΓΙΟΥ, ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ,  ΒΕΝΕΤΗΣ,  OKI DOKI, MY MARKET, MARKET IN, SWEET HABIT.

                                                         

Περισσότερα στην κατηγορία ΚΗΦΙΣΙΑ > ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης