Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΚΗΦΙΣΙΑ>Πολιτισμός>Βραδιά λαϊκής μουσικής στην πλατεία της Νέας Ερυθραίας

Βραδιά λαϊκής μουσικής στην πλατεία της Νέας Ερυθραίας

laiki vradiaΜία βραδιά αυθεντικής λαϊκής μουσικής είχαν τη χαρά να απολαύσουν οι δημότες και οι επισκέπτες του Δήμου Κηφισιάς την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου στην πλατεία 28ης Οκτωβρίου στη Νέα Ερυθραία.
Οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες Μιχάλης Δημητριάδης και η Νάντια Καραγιάννη και οι ταλαντούχοι μουσικοί που τους πλαισίωσαν, χάρισαν στο κοινό  ένα μουσικό ταξίδι μέσα από όλα τα γνωστά κι αγαπημένα λαϊκά μονοπάτια με τραγούδια των Τσιτσάνη, Θεοδωράκη, Ζαμπέτα, Νικολόπουλου και πολλών άλλων.
Ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα που περιέλαβε και παραδοσιακά μικρασιάτικα ακούσματα που συγκίνησαν τους κατοίκους  της Νέας Ερυθραίας.

Στη συναυλία παρευρέθηκε ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων: «Το πολιτιστικό άρμα των Μενανδρείων κάνει  στάση στην ανακαινισμένη πλατεία της Νέας Ερυθραίας. Ο Δήμος Κηφισιάς προσφέρει στους πολίτες το πολιτιστικό αγαθό, απλόχερα και σχεδόν δωρεάν, διατηρώντας την υψηλή ποιότητα. Περισσότερες από 30 εκδηλώσεις είναι προγραμματισμένες για τα Μενάνδρεια και τις Αλλοτινές Πατρίδες, οι οποίες ξεκινούν αυτό το Σαββατοκύριακο. Με τη βοήθειά των πολιτών δημιουργούμε ένα Δήμο συμμετοχής, αισιοδοξίας, ελπίδας και καινοτομίας».

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς Αχιλλέας Κουρέπης, ο αντιπρόεδρος Νικήτας Κόκκαλης, η πρόεδρος του ΚΕΜΜΕ Έφη Κούτση, η Δημοτική Σύμβουλος Κηφισιάς Μαρία-Χριστίνα Τσιάμα και τα μέλη Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς Λίλα Παπαδημητρίου, Περικλής Καραγιαννάκης και Ρόζα Κουτσούκου.


Περισσότερα στην κατηγορία ΚΗΦΙΣΙΑ > ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης