Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΚΗΦΙΣΙΑ>Πολιτισμός>Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποχαιρέτησε το καλοκαίρι στο Ζηρίνειο

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποχαιρέτησε το καλοκαίρι στο Ζηρίνειο

 MG 9352Στο κατάμεστο από κόσμο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έκανε μια στάση στην καλοκαιρινή του περιοδεία χαρίζοντάς στο κοινό  ένα μουσικό ταξίδι με τα πιο γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια!

Για πάνω από δύο ώρες, ο αγαπημένος καλλιτέχνης της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής, έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, σε ένα μουσικό πρόγραμμα γεμάτο από όλες τις γνωστές παλιές του επιτυχίες, όπως «Άγγιγμα ψυχής», «Και θα χαθώ», «Χωρίς αναπνοή», «Ακατάλληλη σκηνή», «Πάρτι», «Το σ’ αγαπώ», «Το καλοκαίρι μου», «Δεν φεύγω», «Αν μου τηλεφωνούσες», «Εκδρομή», «Μοιάζουμε», «Χέρια Ψηλά»,  μέχρι και την τελευταία κυκλοφορία «Κοίτα με» από την συνεργασία του με την Λίνα Νικολακοπούλου.

Μαζί του η ταλαντούχα νέα ερμηνεύτρια Νεκταρήλια Τσομπάνογλου και μία ορχήστρα από εξαιρετικούς μουσικούς.

Το πληθωρικό του ταλέντο, οι φωνητικές κι ερμηνευτικές του ικανότητες, το χάρισμα της επικοινωνίας του με τον κόσμο, τον χαρακτήρισαν για ακόμη μία φορά.

Έκπληξη της βραδιάς αποτέλεσε η εμφάνιση του ηθοποιού Θανάση Αλευρά, ο οποίος έδωσε μια ξεχωριστή νότα στη συναυλία, σε ένα 20λεπτο stand-up comedy βασισμένο στα τραγούδια του Μιχάλη Χατζηγιάννη αλλά κι άλλων καλλιτεχνών, ερμηνευμένα με εξαιρετικό χιούμορ! Ένα διάλειμμα που απήλαυσε το κοινό.

Τη συναυλία προλόγισαν ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο οποίος μίλησε για το σπουδαίο ταλέντο του Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον ευχαρίστησε για την τιμή που μας έκανε να εμφανιστεί στο Δήμο  και ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς Αχιλλέας Κουρέπης.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ευχαρίστησε κι αυτός με τη σειρά του το Δήμο Κηφισιάς και το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου, για το κάλεσμα και για την άψογη διοργάνωση της συναυλίας.

Στη συναυλία παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς  Νικήτας Κόκκαλης και πολλοί Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και μέλη του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς.

Περισσότερα στην κατηγορία ΚΗΦΙΣΙΑ > ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης