Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΚΗΦΙΣΙΑ>Πολιτισμός>Ο Δήμος Κηφισιάς τίμησε τους εθελοντές της περιήγησης στα Αρχοντικά της πόλης

Ο Δήμος Κηφισιάς τίμησε τους εθελοντές της περιήγησης στα Αρχοντικά της πόλης

vraveusi ethelontes amarysiaΟ Δήμος Κηφισιάς τίμησε τους εθελοντές οι οποίοι συνέβαλαν με την προσφορά τους στην επιτυχία της περιήγησης στα αρχοντικά της πόλης η οποία πραγματοποιήθηκε στις 15 Οκτωβρίου στην πόλη μας.

Σε μια λιτή εκδήλωση στο ευχάριστο περιβάλλον του Εντευκτηρίου της Εκάλης, την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου  και στον απόηχο της επιτυχίας της εκδήλωσης «Ξαναζούν τα αρχοντικά της Κηφισιάς» οι εθελοντές είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν προτάσεις και σκέψεις για τον επόμενο περίπατο με την  αντιδήμαρχο Δημοσίων Σχέσεων, Επικοινωνίας, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Τουρισμού και Εθελοντισμού Ζέτη Κασιμάτη αλλά και την Οργανωτική Επιτροπή.

Ως ελάχιστη αναγνώριση της προσφορά τους ο Δήμος Κηφισιάς απένειμε στους  εθελοντές αναμνηστικά πιστοποιητικά συμμετοχής για να θυμούνται τις όμορφες στιγμές στα αρχοντικά που άφησαν ανεξίτηλα το δικό τους στίγμα  στην ιστορία.

Στο πλαίσιο των διαλέξεων του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Δήμου Κηφισιάς, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017 στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος» του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης, Κηφισιά), ομιλία με θέμα «Στα αρχοντικά της Κηφισιάς: ο απόηχος μιας διαδρομής» από τον  αρχιτέκτονα, δημοτικό σύμβουλο Κηφισιάς Πάνο Ραυτόπουλο και την αρχαιολόγο – μουσειολόγο Αθηνά Χιώτη.

Περισσότερα στην κατηγορία ΚΗΦΙΣΙΑ > ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης