Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΚΗΦΙΣΙΑ>Πολιτισμός>Παρουσίαση του έργου του Κ. Γεωργάτου στην Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών

Παρουσίαση του έργου του Κ. Γεωργάτου στην Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών

georgatosΟ Κηφισιώτης ποιητής και στοχαστής Κωνσταντίνος Γεωργάτος παρουσίασε το φιλοσοφικό του έργο στην αίθουσα της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και μέσα σε κλίμα ευφροσύνης και συγκίνησης ,υποδέχτηκε το φιλοαναγνωστικό κοινό των Αθηνών το νέο έργο του εξαιρετικού Κηφισιώτη συγγραφέα ,ποιητή και στοχαστή Κωνσταντίνου Γεωργάτου.

Ο κόσμος γέμισε ασφυκτικά την ιστορική αίθουσα της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών τιμώντας με αυτόν τον τρόπο το έργο αλλά και την προσωπικότητά του συγγραφέα.
Η εκδήλωση-κατά κοινή ομολογία των ανθρώπων της τέχνης και του πνεύματος-ήταν μία από τις πιο δυναμικές που έχουν λάβει χώρα στην Ε.Ε.Λ, από πλευράς παλμού και συμμετοχής του κόσμου, αλλά και μία από τις σπουδαιότερες που πραγματοποιήθηκαν ποτέ,από πλευράς ψυχικής ανάτασης,ποιοτικής δημιουργίας και περιεχομένου υψηλού προσανατολισμού !

Παρέστησαν πολλοί σύγχρονοι και σημαντικοί δημιουργοί, αλλά και εξαιρετικοί άνθρωποι των τεχνών και των γραμμάτων, που κοσμούν τον σύγχρονο ελληνικό πολιτισμό,καθώς και πλήθος κόσμου που αγαπούν και ακολουθούν κάθε τι ποιοτικό και δημιουργικό που συμβαίνει στη χώρα μας!

Τον κύριο Γεωργάτο παρουσίασαν ο πολυτάλαντος πρόεδρος της Εταιρίας Ελλήνων λογοτεχνών κ.Κώστας Καρούσος ο πολύ αξιόλογος ποιητής και στοχαστής ,μέλος της Ε.Ε.Λ κ.Γαβρίλης Ιστικόπουλος ,η εξαίρετη και αριστούχος διδάκτωρ  της Φιλοσοφικής σχολής Αθηνών του Ε.Κ.Π.Α ,συγγραφέας και μεταφράστρια κ Σοφία Μωραΐτη, ενώ κείμενα μέσα από το έργο απέδωσε με τρόπο εξαιρετικό η κ.Παπαευθυμίου Γεωργία,Δικηγόρος Αθηνών.
Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά, η υπέροχη διεθνούς φήμης σοπράνο κ.Louisa Eldivina και ο κ.Θοδωρής Φοινίδης Συνθέτης ,μουσικός με master σύνθεσης πανεπιστημίου Βιέννης όπου απέσπασαν ενθουσιώδες χειροκρότημα και την αγάπη του κοινού!
Το έργο είχε την υποστήριξη του ομίλου για την UNESCO Δήμου Αμαρουσίου και προσωπικά της προέδρου κυρίας Ιωάννας Παπανικολάου Πουσπουρίκα όπου στην εναρκτήρια ομιλία της ενθουσίασε το κοινό.

Ευχόμαστε ολόψυχα στον αγαπητό μας συμπολίτη κ. Κωνσταντίνο Γεωργάτο, πάντα να ανεβαίνει στα υψηλά σκαλοπάτια της τέχνης και του πολιτισμού και να τιμά τη χώρα του, όπως ήδη έχει κάνει, και όπως καταφανώς βλέπουμε θα συνεχίσει να κάνει και στο μέλλον».
Θερμά συγχαρητήρια !

Περισσότερα στην κατηγορία ΚΗΦΙΣΙΑ > ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης