Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΚΗΦΙΣΙΑ>Πολιτισμός>Έκθεση φωτογραφίας - Παρουσίαση του Κοιμητηρίου Κηφισιάς

Έκθεση φωτογραφίας - Παρουσίαση του Κοιμητηρίου Κηφισιάς

koimititrioΗ Δημοτική Ενότητα Κηφισιάς στο πλαίσιο των δράσεων των σχετικών με το Κοιμητήριο Κηφισιάς - Άγιος Τρύφων, το οποίο προσφάτως εντάχθηκε στο δίκτυο των σημαντικών κοιμητηρίων στην Ευρώπη (ASCE),  γνωστοποιεί το πρόγραμμα της 1ης Φεβρουαρίου 2018, γιορτής του Αγίου Τρύφωνα.

Κατά παράδοση τελείται, το πρωί, αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο ομώνυμο παρεκκλήσι του Κοιμητηρίου, αγιασμός και αρτοκλασία, προσφορά του Σωματείου των Ανθοκηπουρών της πόλης.

Παράλληλα με τις θρησκευτικές τελετές της ημέρας, θα υπάρχει στην είσοδο του κοιμητηρίου υπαίθρια έκθεση φωτογραφίας με υλικό που  έστειλαν από άλλα ελληνικά κοιμητήρια που ήδη έχουν χαρακτηριστεί σημαντικά ή προτίθενται να καταθέσουν υποψηφιότητα.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στις 19:10, στην έπαυλη Δροσίνη, Αγίου Δημητρίου και Δ. Κυριακού, στο κέντρο της πόλης μας, και στο πλαίσιο των διαλέξεων του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Δήμου Κηφισιάς, θα γίνει παρουσίαση του Κοιμητηρίου από την Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς Ρένα Πολίτη.

Περισσότερα στην κατηγορία ΚΗΦΙΣΙΑ > ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης