Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΚΗΦΙΣΙΑ>Τοπικές Δράσεις>Επιτυχημένη εκδήλωση από τα ΚΑΠΗ της πόλης

Επιτυχημένη εκδήλωση από τα ΚΑΠΗ της πόλης

kapi 1Την 3η  ενιαία καλοκαιρινή εκδήλωσή τους πραγματοποίησαν την Τετάρτη 7 Ιουνίου τα τέσσερα ΚΑΠΗ του Δήμου Κηφισιάς. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο αίθριο του Δημαρχείου και είχε τίτλο «Ανταποδίδω».

Σκοπός της ήταν να προσφέρει αγάπη, χαρά, ευχαρίστηση και να βραβεύσει τους φίλους – εθελοντές που αυτά τα τρία χρόνια έχουν πλαισιώσει και στηρίξει πλήθος δράσεων που υλοποιούνται στα Κέντρα με επιτυχία και πάνω από όλα, με μεγάλη συμμετοχή των μελών.
Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν φορείς όπως ο Σύλλογος «Πεταλούδα», το ΙΕΚ Σιβιτανίδειος, η Ελληνοαμερικανική Ένωση, το «Άγγιγμα Ζωής» αλλά και πολλοί ιδιώτες γιατροί, σκηνοθέτες, καθηγήτριες ξένων γλωσσών, γυμναστές και δάσκαλοι χορών που με ποικίλους τρόπους έχουν συμβάλλει στην λειτουργία και την ζωντανή παρουσία των ΚΑΠΗ του Δήμου Κηφισιάς.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μια διαδραστική μουσικοθεατρική παρουσίαση των μελών. Με δρώμενα, χορούς και τραγούδια μοιράστηκαν σπόροι λουλουδιών ως συμβολισμός μιας νέας αρχής. Το δέντρο των ευχών στολίστηκε με πολύχρωμες εικόνες δημιουργώντας μια ονειρική εικόνα. Στην εκδήλωση προσφέρθηκε παγωτό από το ζαχαροπλαστείο Κωνσταντινίδη, το οποίο βέβαια και τιμήθηκε δεόντως. Ακολούθησε μπουφές με πλούσια εδέσματα.
Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος  του Α’ ΚΑΠΗ Σταύρος Ζαπάντης, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος του ΚΑΠΗ Ερυθραίας  Κατερίνα Καραλή καθώς και ο απερχόμενος εντεταλμένος του ΚΑΠΗ Νέας Ερυθραίας  Νικήτας Κόκκαλης.
Επίσης στην  εκδήλωση παραβρέθηκαν  η αντιδήμαρχος Ζέτη Κασσιμάτη, ο αντιδήμαρχος Ερυθραίας Μιχάλης Καυγαλάκης, καθώς και οι Δημοτικού Σύμβουλοι  Πόλυ Αστερίου, Γιώργος Παπαδόπουλος, Πάνος Ραυτόπουλος, εργαζόμενοι του Δήμου Κηφισιάς και φυσικά πολύς κόσμος που απόλαυσε με την καρδιά του την βραδιά.

Περισσότερα στην κατηγορία ΚΗΦΙΣΙΑ > ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης