Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΚΗΦΙΣΙΑ>Τοπικές Δράσεις>Επιτυχημένη δεντροφύτευση στο Κεφαλάρι

Επιτυχημένη δεντροφύτευση στο Κεφαλάρι

dentrofyteusi kefalariΜε δεκάδες δημότες του Δήμου Κηφισιάς, γέμισε ο χώρος πρασίνου επί των οδών Γούναρη, Θέτιδος και Πευκών, στο Κεφαλάρι,το πρωί της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της δράσης “Ομορφαίνουμε τη γειτονιά μας ” με μικρούς και μεγάλους να συμμετέχουν στο εθελοντικό κάλεσμα για δενροφύτευση του Δήμου Κηφισιάς. 
Πρόκειται για την 2η δεντροφύτευση εντός του αστικού ιστού του Δήμου που διοργανώθηκε από την Διεύθυνση Πρασίνου και μετά από σειρά δράσεων αναδάσωσης στην Πεντέλη. 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Κηφισιάς, στόχος της δράσης είναι η ευαισθητοποίηση γύρω από θέματα περιβάλλοντος, το χτίσιμο οικολογικής συνείδησης και η ενεργή συμμετοχή των πολιτών. 
Στην δράση συμμετείχαν ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, οι αντιδήμαρχοι Απόστολος Κασιούρας και Ζέτη Κασιμάτη, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Πρασίνου και Κηποτεχνίας Γιώργος Κομιανός, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Υποδομών, Προγραμματισμού κι Αειφόρου Ανάπτυξης Σταύρος Ζαπαντής εκπρόσωποι των Συνοικιακών Συμβουλίων, ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ Βλάσης Σιώμος, εργαζόμενοι του Δήμου Κηφισιάς καθώς και εθελοντές. 
«Μικροί και μεγάλοι ένωσαν τις δυνάμεις τους φυτεύοντας δέντρα τα οποία θα ριζώσουν, θα αναπτυχθούν και θα τα χαιρόμαστε όλοι μας για πολλά χρόνια. Η δράση αναμένεται να επεκταθεί και σε άλλες περιοχές της Κηφισιάς» καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Κηφισιάς.

Περισσότερα στην κατηγορία ΚΗΦΙΣΙΑ > ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης