Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΚΗΦΙΣΙΑ>Τοπικές Δράσεις>Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γ. Θωμάκος στον Ανοιχτό Καφέ -Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γ. Θωμάκος στον Ανοιχτό Καφέ -Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας

khfisia copy copy copyΤη Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε με  επιτυχία και ενδιαφέρουσες επιχειρηματικές ιστορίες ο Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά: Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας στο Cargo Coffee Bar, στη Νέα Ερυθραία.Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος παρακολούθησε την δράση συνομίλησε με τους πολίτες αλλά και τους εκπροσώπους εταιριών που παρουσίασαν τις «συνταγές επιτυχίας» τους.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών που δημιουργούν, δραστηριοποιούνται στους τομείς της τεχνολογίας και του επιχειρείν ή απλά ενδιαφέρονται να μάθουν πως μια ιδέα γίνεται πράξη αγκαλιάζουν την δράση του Δήμου Κηφισιάς «Ανοιχτός Καφές- Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας» και συμμετέχουν ενεργά.

 «Ποια θα είναι η επόμενη εμπειρία σου, που μπορείς να απολαύσεις στην Ελλάδα όλο το χρόνο;» Η Κατερίνα Μπαρδάκα και η Δωροθέα Περδίκη συνιδρύτριες της εταιρείας Pick and Do, παρουσίασαν τη νέα διαδικτυακή πλατφόρμα κρατήσεων, αποκλειστικά για δραστηριότητες εναλλακτικού/θεματικού τουρισμού και άλλες εμπειρίες που μπορεί κανείς να απολαύσει στην Ελλάδα όλο το χρόνο. Η πλατφόρμα συνδέει τις επιχειρήσεις που προσφέρουν τέτοιες υπηρεσίες με τους ενδιαφερόμενους επισκέπτες.

«Πώς θα σου φαινόταν να έχεις τη δυνατότητα να εξοικονομείς εκατοντάδες ευρώ ετησίως από τις προσφορές των ανταμοιβών των καρτών σου στις αγορές σου σε όλο τον κόσμο σε πραγματικό χρόνο;» Ο Παναγιώτης Τάτσης παρουσίασε την Kard, η οποία αποτελεί καινοτομία στον τομέα του Loyalty και είναι η πρώτη μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης προσφορών ανταμοιβών καρτών στην Ευρώπη από τράπεζες, εμπόρους και εκδότες καρτών παγκοσμίως.

«Θα σου άρεσε να λες τη γνώμη σου όταν αγοράζεις κάτι και με αυτό τον τρόπο να βοηθάς να γίνεται η εμπειρία σου καλύτερη την επόμενη φορά;» Ο Ευάγγελος Κοτσώνης και το e-satisfaction επιδιώκει να φέρει τον πελάτη και το ανθρώπινο στοιχείο ψηλά στις προτεραιότητες των επιχειρήσεων, ενισχύοντας την πελατοκεντρικότητα της αγοράς. Για να το κάνει αυτό, ακολουθεί μια μεθοδολογία που αποτελείται από: μια σειρά μηχανισμών συλλογής feedback σε όλο το αγοραστικό ταξίδι του καταναλωτή, τόσο από Online όσο και από φυσικά κανάλια, μια σειρά μηχανισμών μετατροπής αυτού του feedback σε πληροφορία και μια σειρά marketin automations που ενεργοποιούνται σύμφωνα με την εμπειρία του κάθε πελάτη ταιριάζοντας μια προσωποποιημένη ενέργεια σε κάθε εμπειρία!

Μετά το τέλος της κάθε παρουσίασης υπήρξε χρόνος για ερωτήσεις από το κοινό, οι οποίες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και δημιούργησαν ένα πολύ ευχάριστο κλίμα.

Περισσότερα στην κατηγορία ΚΗΦΙΣΙΑ > ΤΟΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης