Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>Life Style>Daniel Day Lewis: Απρόσμενη έξοδος από την υποκριτική

Daniel Day Lewis: Απρόσμενη έξοδος από την υποκριτική

daniel day lewis amarysiaΈνας από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς παγκοσμίως αποφάσισε να αφήσει «φτωχότερη» την υποκριτική τέχνη, αποχωρώντας από τον χώρο και μάλιστα δίχως να εξηγήσει τους λόγους. Ο Daniel Day Lewis προκάλεσε παγκόσμια αίσθηση με την απόφασή του, αφήνοντας τους θαυμαστές του με την απορία και τη λύπη για την «εθελούσια έξοδό» του και αυτό έγινε με μια λιτή ανακοίνωση από την εκπρόσωπό του. «Ο Daniel Day Lewis δεν θα εργάζεται πλέον ως ηθοποιός», είπε η εκπρόσωπός του Leslee Dart σε λακωνική δήλωσή της, προσθέτοντας: «Είναι ιδιαίτερα ευγνώμων για όλους τους συνεργάτες του και το ακροατήριό του όλα αυτά τα χρόνια. Δεν θα υπάρξουν άλλες δηλώσεις».

Ο Bρετανός ηθοποιός, ο οποίος έκλεισε τα 60 τον Απρίλιο, όντας ο μόνος άντρας που έχει πάρει τρία Όσκαρ για τις ταινίες «Lincoln» (2013), «My Left Foot» (1989) και «There Will Be Blood» (2007), έριξε με απρόσμενο τρόπο τους «τίτλους τέλους» μιας τεράστιας και λαμπρής καριέρας στον κινηματογράφο με ταινίες όπως «Lincoln», «Gangs of New York», «In The Name οf The Father» και φυσικά την αξέχαστη μεγάλη εμπορική επιτυχία «The Last οf The Mohicans».

Ωστόσο, οι σινεφίλ και θαυμαστές του έχουν να περιμένουν μια ακόμη παράσταση από τον μεγάλο ηθοποιό, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην ταινία «Phantom Thread», η οποία αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Δεκέμβριο και πραγματεύεται τον κόσμο της μόδας του Λονδίνου τη δεκαετία του ‘50.

Ο ηθοποιός γεννήθηκε στη Βρετανία και κατέχει διπλή υπηκοότητα (αγγλική και ιρλανδική). Το τελευταίο του Όσκαρ το κέρδισε το 2013 για τον ρόλο του ως Αμερικανού προέδρου Αβραάμ Λίνκολν στην ταινία «Lincoln». Τα άλλα δύο Όσκαρ τα κέρδισε για ταινία «My Left Foot» (1989) και «There Will Be Blood» (2007), ενώ είχε προταθεί για Όσκαρ για τον πρώτο ρόλο στις ταινίες «Gangs οf New York» (2002) και «In Τhe Name οf Τhe Father» (1993).

Περισσότερα στην κατηγορία Life Style >

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης