Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>Life Style>Chester Bennington: Το rock στη... θηλιά

Chester Bennington: Το rock στη... θηλιά

bennington ok amarysiaΣτα γενέθλια του φίλου του Chris Cornell, ο frontman των Linkin Park επέλεξε να «φύγει» με τον ίδιο τρόπο, βυθίζοντας ξανά στη θλίψη εκατομμύρια μουσικόφιλους.

A πανωτά είναι τα χτυπήματα στον χώρο του rock, καθώς και ο Chester Bennington, τραγουδιστής των υπερ-επιτυχημένων Linkin Park αυτοκτόνησε την Πέμπτη 20 Ιουλίου. Ο 41χρονος Bennington κρεμάστηκε στο διαμέρισμά του στο Palos Verdes Estates στο L.A., θυμίζοντας την πρόσφατη αυτοχειρία του Chris Cornell των Soundgarden, για τον οποίο δήλωνε συντετριμμένος, καθώς τον θαύμαζε και ήταν πολύ καλοί φίλοι. Μάλιστα, είχε τραγουδήσει στην κηδεία του, ενώ αυτοκτόνησε την ημερομηνία που ο Cornell θα είχε γενέθλια!

Πατέρας 6 παιδιών, πάλευε με τον εθισμό στα ναρκωτικά και το αλκοόλ, ενώ είχε αποκαλύψει ότι είχε δεχθεί σεξουαλική κακοποίηση ως παιδί.

Οι Linkin Park τον αποχαιρέτησαν, αναφέροντας, μεταξύ άλλων: «(…) Άγγιξες τόσες πολλές ζωές, περισσότερες από όσες πίστευες ο ίδιος. Τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε την ατέλειωτη αγάπη και υποστήριξη από ολόκληρο τον κόσμο. Η Talinda και η οικογένεια το εκτιμούν και θέλουν ο κόσμος να ξέρει ότι ήσουν ο καλύτερος σύζυγος, γιος και πατέρας. Η οικογένεια δεν θα είναι ποτέ ξανά ολόκληρη χωρίς εσένα. Το να μιλάμε μαζί σου για το μέλλον, ο ενθουσιασμός σου ήταν πάντα κολλητικός. Η απουσία σου αφήνει ένα κενό που δεν μπορεί να γεμίσει. Μια φασαριόζικη, αστεία, φιλόδοξη, δημιουργική, ευγενική και γενναιόδωρη φωνή, πλέον θα λείπει. Προσπαθούμε να θυμίσουμε στους εαυτούς μας ότι οι δαίμονες που σε πήραν μακριά από εμάς, ήταν πάντα μέρος της συμφωνίας. Ήταν ο τρόπος που τραγουδούσες για αυτούς τους δαίμονες που έκαναν τόσο κόσμο να σε αγαπήσει από το ξεκίνημα. Χωρίς φόβο τούς έδειξες και με αυτό τον τρόπο μάς έφερες όλους κοντά και μας έμαθες να είμαστε καλύτεροι άνθρωποι. Είχες τη μεγαλύτερη καρδιά και φρόντιζες να μας το δείχνεις πάντα. Η αγάπη μας για να φτιάχνουμε μουσική και να παίζουμε ζωντανά δεν θα σβήσει. Αν και ακόμα δεν ξέρουμε ποιο μονοπάτι θα πάρει το μέλλον μας, ξέρουμε ότι η ζωή καθενός από εμάς έγινε καλύτερη από εσένα. Σε ευχαριστούμε για το δώρο σου. Σε αγαπάμε και μας λείπεις τόσο πολύ.

Μέχρι να σε δούμε ξανά,

Linkin Park»

Περισσότερα στην κατηγορία Life Style >

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης