Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>Life Style>Daddy Yankee – Jennifer Lopez: Δωρεές και έκκληση για βοήθεια στο Πουέρτο Ρίκο

Daddy Yankee – Jennifer Lopez: Δωρεές και έκκληση για βοήθεια στο Πουέρτο Ρίκο

jennifer lopez amarysiaΔύο latin διάσημοι των ΗΠΑ δηλώνουν παρόντες στην ανθρωπιστική βοήθεια προς το Πουέρτο Ρίκο, το οποίο έχει υποστεί σοβαρές καταστροφές από την έλευση του τυφώνα «Μαρία».

Ο Πορτορικανός τραγουδιστής Daddy Yankee, του οποίου η καριέρα εκτοξεύτηκε με την κυκλοφορία του πασίγνωστου, πλέον, «Despacito», το οποίο έχει «σπάσει» όλα τα κοντέρ στο Youtube, μίλησε στο CNN απευθύνοντας κάλεσμα για βοήθεια. «Πολύς κόσμος δεν γνωρίζει πως οι Πορτορικανοί είναι Αμερικανοί πολίτες. Χρειαζόμαστε κρατική βοήθεια για τους πολίτες», αναφέρει ο καλλιτέχνης για την αυτοκυβέρνητη πολιτεία, εξαρτημένη από τις ΗΠΑ σε εξωτερική πολιτική και άμυνα. «Δεν έχουμε δει κάτι παρόμοιο. Δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα, νερό, ενώ υπάρχουν ελλείψεις και σε φάρμακα, όπως ενέσεις ινσουλίνης», ανέφερε και πρόσθεσε: «Δώρισα 100.000 δολάρια στον Ερυθρό Σταυρό και άλλα 100.000 δολάρια στον οργανισμό Feed America που δρα στο Πουέρτο Ρίκο».

Ο Daddy Yankee ανέφερε ότι το βίντεο για το «Despacito», γυρίστηκε στο Πουέρτο Ρίκο και συγκεκριμένα στη γειτονιά της Λα Πέρλα στο Σαν Χουάν: «Παρακολουθώντας τις εικόνες του βίντεο και συγκρίνοντάς τις με όσα βλέπω μετά την καταστροφή, είναι αποκαρδιωτικό».

Δωρεά ύψους 1.000.000 δολαρίων έκανε η τραγουδίστρια και ηθοποιός Jenifer Lopez. Γεννημένη στη Νέα Υόρκη από Πορτορικανούς γονείς, συμμετείχε στην εκστρατεία της Πολιτείας και εξήγησε ότι η δωρεά θα δοθεί σε φιλανθρωπικές οργανώσεις που εργάζονται μαζί και με άλλους latin αστέρες για να βοηθήσουν το νησί.

«Είναι ο ισχυρότερος κυκλώνας που πέρασε από το Πουέρτο Ρίκο τα τελευταία σχεδόν 20 χρόνια και οι ζημιές είναι φοβερές», δήλωσε η τραγουδίστρια στα ισπανικά σε συνέντευξη Τύπου.

Ο κυκλώνας «Μαρία» άφησε πίσω του τουλάχιστον 33 νεκρούς στο Πουέρτο Ρίκο και στη Δομινίκα, μόλις μερικές ημέρες μετά το πέρασμα του φονικού κυκλώνα «Ίρμα». Το μικρό κράτος των 3,4 εκατομμυρίων κατοίκων δεν θα έχει ηλεκτρικό ρεύμα για αρκετό καιρό, το δίκτυο τηλεπικοινωνιών είναι σχεδόν κατεστραμμένο, ενώ οι πολίτες συνωστίζονται για τρόφιμα και καύσιμα.

Περισσότερα στην κατηγορία Life Style >

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης