Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>Life Style>«Δεν θα μείνω αδρανής, φοβάμαι την πέτρινη σιωπή»

«Δεν θα μείνω αδρανής, φοβάμαι την πέτρινη σιωπή»

Day Lewis 1 KENTRIKHTον περασμένο Ιούνιο έγινε γνωστό ότι ο βραβευμένος με 3 Όσκαρ ηθοποιός Daniel Day-Lewis θα αποσυρθεί από την υποκριτική και δεν θα τον απολαύσουμε ξανά στη μεγάλη οθόνη. Θα έχουμε, όμως, μια ακόμη, τελευταία ευκαιρία. Η, σύμφωνα με τον ίδιο, τελευταία ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί, θα προβληθεί στις στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες τον Φεβρουάριο του 2018 σε σκηνοθεσία και σενάριο του Paul Thomas Anderson και πραγματεύεται τη ζωή του Reynolds Woodcock, ενός σχεδιαστή μόδας που γνωρίζει την Alma, μια γυναίκα που γίνεται μούσα και ερωμένη του.

«Πριν περίπου δύο χρόνια, ο Daniel Day-Lewis έφτιαξε ένα φόρεμα Balenciaga, ως μέρος της προετοιμασίας του για να υποδυθεί τον Reynolds Woodcock. Εκείνη τη στιγμή ο Day-Lewis, δεν γνώριζε ότι ο Woodcock θα ήταν ο τελευταίος ρόλος που θα ενσαρκώσει. Δεν είχε καταλάβει ότι η ταινία αυτή θα τον έριχνε σε βαθιά κατάθλιψη, που θα τον οδηγούσε σε δημόσια ανακοίνωση της παραίτησής του. Αντίθετα, ήταν, όπως πάντα, πρόθυμος να βυθιστεί σε μια ακόμα κινηματογραφική προσωπικότητα», σημειώνει η δημοσιογράφος Lynn Hirschberg, η οποία πήρε συνέντευξη από τον μεγάλο ηθοποιό για το «W Magazine».

Στη συνέντευξή του ο Day-Lewis μιλάει για το πόσο μελέτησε τη ζωή σχεδιαστών και για τα μαθήματα ραπτικής που πήρε, ώστε να μπορεί να υποδυθεί όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται τον ήρωα που δημιούργησε ο Anderson ενώ μίλησε και για την απόφασή του να παρατήσει την υποκριτική.

«Πριν κάνω την ταινία, δεν ήξερα ότι θα παρατήσω την υποκριτική. Δεν ξέρω τι δρόμο θα ακολουθήσω. Αλλά δεν πρόκειται να μείνω αδρανής. Δεν φοβάμαι την πέτρινη σιωπή», τόνισε χαρακτηριστικά.

Το trailer της ταινίας έχει ήδη προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον για την ταινία, με την ερμηνεία του Day - Lewis να θεωρείται ήδη ικανή να του χαρίσει μια ακόμη υποψηφιότητα για Όσκαρ.

Περισσότερα στην κατηγορία Life Style >

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης