Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>Life Style>Hollywood: Είδωλα υπό… γκρέμισμα

Hollywood: Είδωλα υπό… γκρέμισμα

lifestyle amarysiaH Kate Winslet εξύμνησε τη «θηλυκή πλευρά» του Wood Allen, εξοργίζοντας την κόρη του Dylan Farrow που τον έχει καταγγείλει τη σεξουαλική επίθεση,  ενώ νέα καταγγελία δέχθηκε ο Ντάστιν Χόφμαν

Mέσα στον χαμό των καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο του θεάματος στις ΗΠΑ, ήρθε η Kate Winslet, η οποία πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Woody Allen «Wonder Wheel» να κάνει δηλώσεις που εξόργισαν τη θετή κόρη του σκηνοθέτη, Dylan Farrow.

«Νομίζω ότι σε κάποιο επίπεδο ο Woody είναι γυναίκα», είπε η Winslet και συνέχισε: «Νομίζω ότι έχει μια ιδιαίτερα καλή σχέση με τη θηλυκή πλευρά του. Κατανοεί τους θηλυκούς χαρακτήρες που δημιουργεί εξαιρετικά καλά στη μεγάλη οθόνη. Οι θηλυκοί χαρακτήρες στις ταινίες του είναι πάντα τόσο πλούσιοι, έχουν υπόσταση στην οθόνη και ειλικρινείς για τον τρόπο που αισθάνονται».

Η κόρη Farrow, που εδώ και χρόνια έχει καταγγείλει ανοιχτά τον Allen για σεξουαλική επίθεση εις βάρος της όταν ήταν μικρό κορίτσι, ξεσπάθωσε: «Γιατί ο Woody Allen δεν έχει την τύχη του Harvey Weinstein και άλλων αρπακτικών που εξοστρακίστηκαν από το Hollywood, ενώ ο Allen εξασφάλισε μια συμφωνία διανομής πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με την Amazon, την οποία υπέγραψε το πρώην στέλεχος της Amazon Studios, Roy Price, προτού τον παύσουν από τα καθήκοντά του μετά από καταγγελίες σεξουαλικών παραπτωμάτων; Είμαι βέβαιη ότι υπάρχουν λόγοι για αυτό», σημείωσε.

Και πάμε και στον Ντάστιν Χόφμαν: Στον χορό των καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση από τον διάσημο ηθοποιό προστέθηκε η συνάδελφός του Κάθριν Ροσέτερ, υποστηρίζοντας ότι ο Χόφμαν την άγγιζε με προσβλητικό τρόπο για μήνες, το διάστημα μεταξύ 1983 και 1985, ενώ συμπρωταγωνιστούσαν στο θεατρικό έργο «Ο θάνατος του εμποράκου». Η ίδια είπε ότι ήθελε να καταγγείλει τον Χόφμαν σε ένα συνδικάτο ηθοποιών του θεάτρου, ωστόσο την αποθάρρυναν «αξιοσέβαστοι επαγγελματίες», προειδοποιώντας την ότι θα χάσει τη δουλειά της.

Περισσότερα στην κατηγορία Life Style >

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης