Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>Life Style>Ophra Winfrey: «Ophra for president!»

Ophra Winfrey: «Ophra for president!»

ophraΗ θρυλική τηλεπαρουσιάστρια φέρεται να σκέφτεται σοβαρά τις κρούσεις για να είναι υποψήφια πρόεδρος των ΗΠΑ το 2020.

Ο πρώτος μαύρος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ βρέθηκε στο πρόσωπο του Barack Obama, ωστόσο δεν έχει βρεθεί ακόμη η πρώτη γυναίκα. Ίσως η Ophra Winfrey να καταφέρει «με ένα σμπάρο δύο τριγώνια». Και μαύρη και γυναίκα πρόεδρος!

Σύμφωνα με το CNN η θρυλική τηλεπαρουσιάστρια έχει δεχθεί κρούσεις να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ και φέρεται να το σκέφτεται σοβαρά ως ενδεχόμενο. H πληροφορία «εξαπλώθηκε» στον απόηχο της συγκλονιστικής ομιλίας της στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών, όπου έλαβε τιμητικό βραβείο για τη συνολική προσφορά της.

Η 63χρονη καταξιωμένη δημοσιογράφος, εκδότρια, ηθοποιός, παραγωγός και επιχειρηματίας, επισκίασε κάθε άλλον βραβευθέντα στην 75η Τελετή Απονομής και πριν καν ολοκληρώσει τον ευχαριστήριο λόγο της, ο λαός… μίλησε στα social media, τα οποία και κατακλύστηκαν από αναρτήσεις που της ζητούσαν να κατέβει υποψήφια, αν και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξη είχε αποκλείσει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο.

Επειδή όμως η είσοδος του Donald Trump στον Λευκό Οίκο είχε τεράστιο αντίκτυπο και άλλαξε τα δεδομένα στην αμερικανική κοινή γνώμη, κανείς δεν ξέρει αν η Ophra αναθεωρήσει την άποψή της.

Θα έλεγε, μάλιστα, κανείς, ότι έχει όλο το «πακέτο»: Αυτοδημιούργητη γυναίκα που ξεκίνησε την πορεία της υπό αντίξοες συνθήκες και κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή, χωρίς να χάσει ίχνος από το ανθρώπινο πρόσωπο που την έχει καταστήσει αγαπημένη των Αμερικανών και με παγκόσμια αναγνώριση και αποδοχή, δίχως, μάλιστα, να έχει αλλοιωθεί το προφίλ της ούτε από την τεράστια οικονομική της επιφάνεια.

Το σενάριο, μάλιστα, περιλαμβάνει ως αντίπαλο δέος στις εκλογές του 2020 την Ιβάνκα Τραμπ, η οποία φέρεται, επίσης, ότι σκέπτεται να δοκιμάσει την τύχη της ως επόμενη ένοικος του Λευκού Οίκου μετά τον πατέρα της.

Δεν μένει παρά να διαπιστώσουμε σε λίγο καιρό, αν όλα αυτά τα ενδιαφέροντα επιβεβαιωθούν στην πράξη…

Περισσότερα στην κατηγορία Life Style >

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης