Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Αθλητισμός>Ολοκληρώθηκε η επισκευή των αποδυτηρίων στο Διαδημοτικό Γήπεδο Λυκόβρυσης

Ολοκληρώθηκε η επισκευή των αποδυτηρίων στο Διαδημοτικό Γήπεδο Λυκόβρυσης

diadimotiko ghpedo podosfairou amarysiaΣε τακτική επίσκεψή του στο Διαδημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου Λυκόβρυσης – Μεταμόρφωσης, ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, επίβλεψε την ολοκλήρωση των εργασιών σε συνεργασία με τον Δήμο Μεταμόρφωσης για την επισκευή των αποδυτηρίων του γηπέδου με αντικατάσταση δαπέδου και επίστρωση πλακιδίων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των Αθλητικών Συλλόγων.

Στις εργασίες είχε αναφερθεί και κατά την πρόσφατη συνέντευξή του στην ΑΜΑΡΥΣΙΑ, όπου μίλησε για την προσπάθεια της διοίκησης του Δήμου για την δημιουργία άρτιων χώρων άθλησης και αναψυχής, με τα έργα να συνεχίζονται όλο το καλοκαίρι, αλλά και τη συνεργασία με το Δήμο Μεταμόρφωσης στην αξιοποίηση και ανακατασκευή αθλητικών χώρων στα κοινά όρια τω Δήμων.

Όπως επισημαίνει σχετικά ο κ. Μαυρίδης: «Τα έργα και οι υποδομές με στόχο την ποιότητα ζωής και την καλύτερη καθημερινότητα των δημοτών και κατοίκων της Λυκόβρυσης Πεύκης εντάσσονται στις πρωταρχικές βαθμίδες της πολιτικής μας βούλησης και με τον ίδιο τρόπο θα συνεχίσουμε για την περαιτέρω βελτίωση της καθημερινότητας στην πόλη της ζωή μας, τη Λυκόβρυση Πεύκη».

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης