Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Αθλητισμός>Άμεσα παραδοτέο το Κλειστό Γήπεδο Καλαθοσφαίρισης Πεύκης

Άμεσα παραδοτέο το Κλειστό Γήπεδο Καλαθοσφαίρισης Πεύκης

kleisto mpasket 3 amarysiaΤ. Μαυρίδης: «Οποιαδήποτε δημόσια ανακοίνωση αιρετού δεν λαμβάνει υπόψη της την επίσημη ενημέρωση του δημοτικού συμβουλίου, εξυπηρετεί μόνο λόγους μικροπολιτικής».

Σε ενημέρωση προς όλους τους δημότες σχετικά με την πορεία των εργασιών για την ανάπλαση του Κλειστού Γηπέδου Καλαθοσφαίρισης, απαντώντας στην πρόσφατη ανακοίνωση της ανεξαρτήτου δημοτικής συμβούλου, Μαρίνας Σταυράκη-Πατούλη, στην οποία κατηγόρησε τη διοίκηση για αδιαφορία για τις αθλητικές ανάγκες των δημοτών, με αφορμή την καθυστέρηση παράδοσης του έργου.

Στην ανακοίνωσή του, ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, εξηγεί αναλυτικά τους λόγους της καθυστέρησης, υπενθυμίζει ότι έγινε σχετική ενημέρωση στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο και απαντά στις κατηγορίες τονίζοντας πως «οποιαδήποτε δημόσια ανακοίνωση αιρετού δεν λαμβάνει υπόψη της την επίσημη ενημέρωση του δημοτικού συμβουλίου, εξυπηρετεί μόνο λόγους μικροπολιτικής». Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Ολοκληρώνονται άμεσα οι εργασίες στο έργο Ανάπλασης στο Κλειστό Γήπεδο  Καλαθοσφαίρισης Πεύκης, μετά από προσωρινή διακοπή τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου 2017. Η διακοπή εργασιών πραγματοποιήθηκε από τον εργολάβο, λόγω διαδικαστικών θεμάτων πληρωμής τιμολογίων από την Περιφέρεια Αττικής που χρηματοδοτεί το έργο. Η μικρή αυτή καθυστέρηση, προέκυψε εν μέσω θέρους, ως αποτέλεσμα και των καλοκαιρινών αδειών του διοικητικού προσωπικού της Περιφέρειας. Σήμερα, η σχετική πληρωμή έχει δρομολογηθεί ήδη από την Περιφέρεια Αττικής και επομένως το έργο θα είναι άμεσα παραδοτέο καθώς στην πλειονότητά του είναι ήδη ολοκληρωμένο.

Σημειώνεται ότι στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο στις 30 Αυγούστου 2017 υπήρξε επίσημη ενημέρωση των δημοτικών συμβούλων για την προσωρινή διακοπή των εργασιών. Συνεπώς, οποιαδήποτε άλλη δημόσια ανακοίνωση αιρετού που παρέστη στο δημοτικό συμβούλιο και δεν λαμβάνει υπόψη της την ενημέρωση που δόθηκε επίσημα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασής του, εξυπηρετεί μόνο λόγους μικροπολιτικής.

Ο Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης και τα Νομικά του Πρόσωπα ΠΕΑΠ και ΚΟΙΠΑΠ βρίσκονται πάντα στη διάθεση των Συλλόγων, Φορέων, Δημοτών και Κατοίκων της πόλης.»

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης