Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Αθλητισμός>«Θετική εξέλιξη η κατασκευή γηπέδου 5Χ5 σε γειτονικό οικόπεδο με την Κ. Πεύκη»

«Θετική εξέλιξη η κατασκευή γηπέδου 5Χ5 σε γειτονικό οικόπεδο με την Κ. Πεύκη»

5x5Χαιρετίζοντας θετικά την απόφαση της Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου να προωθήσει την άμεση κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου 5Χ5, στο κληροδότημα «Χαϊμαντά» (συμβολή των οδών Βύρωνος και Ελ. Βενιζέλου, στην κάτω Πεύκη), η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Πρόεδρος του Ομίλου για τη Unesco Βορείων Προαστίων, εντεταλμένη σύμβουλος πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ, Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η ψήφιση, στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, της αποδοχής πρότασης προς σύναψη σύμβασης άνευ ανταλλάγματος με αντικείμενο την εκπόνηση μελέτης και την κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου 5×5, με την ευθύνη του Δήμου και τη συνεργασία ιδιώτη, στο κληροδότημα Χαϊμαντά, που ανήκει ιδιοκτησιακά στο Δήμο Αμαρουσίου και βρίσκεται εντός των ορίων της κάτω Πεύκης, αποτελεί αναμφισβήτητα θετική εξέλιξη για την ευρύτερη περιοχή.

Η  εν λόγω απόφαση επηρεάζει θετικά και τη νεολαία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, αφού εντός των ορίων του Δήμου μας θα δημιουργηθεί μια σημαντική κυψέλη άθλησης με γνώμονα την ανάπτυξη του ευ αγωνίζεσθαι και την αρμονική γειτνίαση των όμορων δημοτών.

Η ευεργετική και μακρόπνοη αξιοποίηση του κληροδοτήματος «Χαϊμαντά», μετά από τις καθοριστικές ενέργειες της Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου, επ’ ωφελεία της νεολαίας και του τοπικού αθλητισμού, αναδεικνύει το ανθρώπινο και συγχρόνως αναπτυξιακό πρόσωπο που οφείλει να προτάσσει καθημερινά η τοπική αυτοδιοίκηση Α’ Βαθμού. Μέσα από την προώθηση ενός μοντέλου σύγχρονης Διοίκησης:

Φιλικής προς τους πολίτες και το περιβάλλον,

Ανοιχτής σε συνεργασίες με φορείς - εκπροσώπους της κοινωνίας και της αγοράς, αλλά και

Ικανής για την περαιτέρω βελτίωση των δημοτικών υποδομών και των συνθηκών ζωής των συμπολιτών μας

μπορούμε να οραματιζόμαστε καλύτερα την καθημερινότητα των πολιτών και με περισσότερη ασφάλεια το Αύριο των παιδιών μας.

Στο πλαίσιο αυτό αναμένουμε με χαρά την ευόδωση της κατασκευής του γηπέδου στην ευρύτερη γειτονιά της Κάτω Πεύκης και του Αμαρουσίου».

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης