Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Αθλητισμός>«Μεγάλη σημασία να παράγονται ποιοτικά αποτελέσματα στην αθλητική δημοσιογραφία»

«Μεγάλη σημασία να παράγονται ποιοτικά αποτελέσματα στην αθλητική δημοσιογραφία»

PSAT 2Σε μια λαμπρή τελετή, που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης, απονεμήθηκαν κι εφέτος από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) τα αθλητικά δημοσιογραφικά βραβεία.

Παρόντες ήταν ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ), Σπύρος Καπράλος, τα προεδρεία όλων των Δημοσιογραφικών Ενώσεων, εκπρόσωποι Αθλητικών Ομοσπονδιών, Ολυμπιονίκες και δεκάδες αθλητικοί συντάκτες. Προσκεκλημένος ήταν και ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, δήμαρχος Πεύκης την περίοδο 2007-2011 και σήμερα επικεφαλής της μεγαλύτερης παράταξης της αντιπολίτευσης του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, με την ιδιότητα του επί τιμή προέδρου του ΠΣΑΤ, επί προεδρίας  του οποίου  είχε γεννηθεί πριν από 19 χρόνια ο θεσμός των δημοσιογραφικών βραβείων.

 Την εκδήλωση «άνοιξε» ο Πρόεδρος του ΠΣΑΤ, Σωτήρης Τριανταφύλλου, κάτοικος επίσης του Δήμου, ο οποίος στο σύντομο καλωσόρισμά του εξήρε τον ρόλο των αθλητικών συντακτών στην ανάπτυξη και την προβολή του αθλητισμού, ενώ από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος έκανε έκκληση προς τους εκπροσώπους του Τύπου να στηρίξουν σε αυτά τα δύσκολα χρόνια τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Ακολούθησαν οι απονομές των αθλητικών δημοσιογραφικών βραβείων. Ένα εξ αυτών, το αφιέρωμα στον Ευγένιο Γκέραρντ για την 15ετή προσφορά του στον ΟΦΗ και το ελληνικό ποδόσφαιρο (Novasports) που απονεμήθηκε στο Μανώλη Βογιατζάκη,  έχει το όνομα του Νικήτα Γαβαλά ο οποίος έφυγε από τη ζωή πρόωρα πριν από τρία χρόνια.

Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο οποίος απένειμε τιμητική πλακέτα στην διευθύντρια των συνδρομητικών καναλιών της COSMOTE Φωτεινή Παπαγεωργίου για την προσφορά του πατέρα της, Χάρη, ο οποίος έφυγε εφέτος από τη ζωή, συνεχάρη τους διακριθέντες δημοσιογράφους και τόνισε ότι η ποιότητα των περισσότερων εκπομπών και κειμένων είναι άξια αναφοράς.

 «Ζούμε όλοι σε δύσκολες εποχές και έχει μεγάλη σημασία να παράγονται τόσο ποιοτικά αποτελέσματα στο χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας».

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης