Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Αθλητισμός>Το 5ο Attika Run & Fun Grand Prix περνά και από την Λυκόβρυση-Πεύκη

Το 5ο Attika Run & Fun Grand Prix περνά και από την Λυκόβρυση-Πεύκη

afisa amarysiaΜε αφετηρία τον Δήμο Αμαρουσίου, που δίνει την πρώτη εκκίνηση την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, το 5οAttika Run & Fun Grand Prix που διεξάγει ο αθλητικός σύλλογος «Η Ευεξία» ευελπιστεί να κερδίσει και φέτος τα βλέμματα όλου του κόσμου που θέλει να αθληθεί και να υποστηρίξει παράλληλα συνανθρώπους του που έχουν ανάγκη. Η φετινή διοργάνωση θα διεξαχθεί συνολικά σε πέντε δήμους της Αττικής με σκοπό την υποστήριξη των συμπολιτών μας που επωφελούνται των Κοινωνικών Παντοπωλείων του Δήμων και των εθελοντικών δράσεων για την προστασία του περιβάλλοντος. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.

Η εκκίνηση του 5ουAttika Run & Fun Grand Prix γίνεται στο Μαρούσι, και επόμενοι σταθμοί του είναι ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης (25 Φεβρουαρίου), ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού (11 Μαρτίου), Πεντέλης (29 Απριλίου), και ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου (20 Μαΐου).

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης διεξάγονται οι ακόλουθοι αγώνες δρόμου ανδρών, γυναικών και παιδιών:

  • Running Grand Prix ανδρών – γυναικών 10 χλμ.
  • Running ανδρών – γυναικών 5 χλμ.
  • Βάδην ανδρών – γυναικών 5 χλμ.
  • 1 χλμ. για παιδιά Δημοτικού (Δ’, Ε’ ΣΤ’ τάξεις).

Για τη συμμετοχή ανηλίκων απαιτείται η έγγραφη συγκατάθεση του γονέα (που υποβάλλεται με την δήλωση εγγραφής).

Η εκκίνηση για τους Αγώνες 5 χλμ. και 10 χλμ. έχει προγραμματιστεί για τις 10 π.μ. και για τον παιδικό αγώνα για τις 11:30 π.μ.

Για εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση www.feelgoodsports.grόπου εκτός από τη φόρμα εγγραφής υπάρχει αναρτημένη και η προκήρυξη με όλες τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης.
Εναλλακτικά, μπορούν να επισκέπτονται τα γραφεία του συλλόγου Feel Good Sports Club, Θαρύπου 2, 11745 Νέος Κόσμος, τηλ. 2155507330

Οι αγώνες Running 10 χλμ. και 5 χλμ. ανδρών - γυναικών θα έχουν ηλεκτρονική χρονομέτρηση CHIP TIMING, βάσει της οποίας θα γίνει η κατάταξη σε κάθε αγώνα ανά κατηγορία: άνδρες - γυναίκες.

Σε όλους τους δρομείς θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής (ηλεκτρονικής μορφής/μέσω site). Ο 1οςνικητής ανά κατηγορία (άνδρες- γυναίκες, αγόρια - κορίτσια) σε κάθε αγώνα, θα παραλαμβάνει κύπελλο, μετάλλιο και δίπλωμα. Ο 2οςκαι ο 3οςνικητής κάθε κατηγορίας μετάλλιο και δίπλωμα. Επίσης, οι πρώτοι νικητές των 5 και 10 χλμ. ανδρών και γυναικών θα έχουν και δώρο παπούτσια.

Οι διοργανωτές έχουν φροντίσει κατά τη διεξαγωγή των αγώνων για την παρουσία γιατρού ή διασωστών, καθώς και ασθενοφόρου.

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης