Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Αθλητισμός>Θριαμβευτικά έκλεισε το 2017 για τον Μ. Βάσση

Θριαμβευτικά έκλεισε το 2017 για τον Μ. Βάσση

skaki amarysiaΜε νέες μεγάλες σκακιστικές διακρίσεις ολοκλήρωσε το 2017 ο 7χρονος σκακιστής του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού & Αθλητικού Συλλόγου Λυκόβρυσης – Πεύκης «Αριστοτέλης» Μιχάλης Βάσσης στους αγώνες για το Ομαδικό Κύπελλο κάτω των 12 ετών και στους αγώνες του με την Α΄ Ομάδα όπου του δόθηκε η δυνατότητα να συμμετάσχει.

Στους αγώνες για το Ομαδικό Κύπελλο κάτω των 12 ο αθλητής του «Αριστοτέλη» αναδείχθηκε 1ος στην Κατηγορία, σε ισοβαθμία, πετυχαίνοντας 6 νίκες σε 7 αγώνες στην 1η Σκακιέρα, όπου αντιμετώπισε τους καλύτερους αθλητές των άλλων συλλόγων ηλικίας 10-12 ετών, ενώ ο ίδιος είναι μόλις 7 ετών.  Πρόκειται, όπως τονίζει ο Σύλλογος, για «τεράστια διάκριση».

Επίσης, στην πρώτη του συμμετοχή στην Α΄ Ομάδα του «Αριστοτέλη» για τη διοργάνωση «Σπύρος Μπίκος» στις δύο φορές που αγωνίστηκε πέτυχε ισάριθμες νίκες συμβάλλοντας με τη δεύτερη συμμετοχή του στην ισοπαλία 4 – 4 της  ομάδας με την ισχυρή ομάδας της «Ακαδημίας Νέου Ψυχικού». Στον αγώνα αυτόν πέτυχε νίκη και ο 9χρονος Αναστάσης Βάσσης που έπαιξε, επίσης, για πρώτη φορά.

Με ανακοίνωσή του Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Λυκόβρυσης – Πεύκης συγχαίρει τον αθλητή του για «τις μεγάλες και διαρκείς διακρίσεις του» και επιπλέον τους γονείς του και τον προπονητή του που «βρίσκονται πάντα κοντά του», και εύχεται «να συνεχίσει να αναδεικνύει το αστείρευτο ταλέντο του κάνοντας την Ομάδα υπερήφανη».

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης