Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Αθλητισμός>«Το Στάδιο της Πεύκης “πλημμύρισε” από τις υποσχέσεις της Δημοτικής Αρχής»

«Το Στάδιο της Πεύκης “πλημμύρισε” από τις υποσχέσεις της Δημοτικής Αρχής»

stadio pefkis 1Οργισμένη ανακοίνωση κατά της διοίκησης του Δήμου για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Δημοτικό Στάδιο Πεύκης, εξέδωσε η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη,η οποία επιτέθηκε κατά του δημάρχου, Τάσου Μαυρίδη και του αντιπεριφερειάρχη Β. Τομέα, Γιώργου Καραμέρου κατηγορώντας τους για «ακατάσχετη παροχολογία». Υπενθύμισε δε δικές της προτάσεις κατά την περίοδο της θητείας της στην προεδρία του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ τονίζοντας πως απορρίφθηκαν με παρέμβαση του δημάρχου.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή της η κ. Πατούλη αναφέρει:

«Το Δημοτικό Στάδιο Πεύκης “βουλιάζει” μέρα με τη μέρα στην πλήρη εγκατάλειψη και απαξίωση, με ευθύνη της Δημοτικής αρχής, παραμένοντας κουφάρι έωλων υποσχέσεων, μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας Αττικής. Αντί να τρέξουν οι απαιτούμενες διαδικασίες και να τεθεί σε εφαρμογή η υλοποίηση για τον εξωραϊσμό του Σταδίου, ύψους 500.000 ευρώ, οι διοικούντες αντιμετωπίζουν το θέμα με τη συνήθη απάθεια και απραξία που τους χαρακτηρίζει, ακολουθώντας την τακτική των πάσης φύσεως δικαιολογιών.

Η δημοτική αρχή του κ. Μαυρίδη οφείλει να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων εδώ και τώρα, να κοιτάξει κατάματα τους πολίτες, τα αθλητικά σωματεία, τη νέα γενιά και να ζητήσει “συγνώμη” για την διαχρονικά επικίνδυνη στάση ολιγωρίας που επιδεικνύει στο ζήτημα. Να ενημερώσει υπεύθυνα την κοινωνία για την ντροπιαστική εικόνα του Σταδίου και να πάψει να το παίζει συνεχώς αμέτοχη και ανεύθυνη.

Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου που πλημμύρισε πρόσφατα, δεν τιμά κανέναν και κυρίως αυτούς που διοικούν επί χρόνια και φέρουν την αποκλειστική ευθύνη για το κατάντημά του. Το γαϊτανάκι των “λευκών επιταγών” και της ακατάσχετης παροχολογίας μεταξύ των κκ Μαυρίδη και Καραμέρου, για τα δήθεν μεγάλα έργα ύψους 22 εκατ. Ευρώ που θα πραγματοποιήσουν στο Δήμο μας, πρέπει να λάβει τέλος. Είναι “ντροπή” να μη μπορούν να εκτελέσουν ένα έργο σωστά, προγραμματισμένα και αποτελεσματικά, τάζοντας λαγούς με πετραχήλια όταν βλέπουν κάμερες και λαοσυνάξεις.

Αν και είχα προτείνει ρεαλιστικές και άμεσα υλοποιήσιμες λύσεις, ως πρώην Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΠΕ.Α.Π. ,-2 χρόνια πριν-, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στο Στάδιο της Πεύκης, μέσα από προγραμματική σύμβαση με τον Δήμο Αμαρουσίου και συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης εργασιών, δυστυχώς απορρίφθηκαν με παρέμβαση του σημερινού Δημάρχου.

Η Διοίκηση Μαυρίδη είναι βαθύτατα προσκολλημένη στο χθες. Αναδεικνύει την πολιτική του ώριμου φρούτου ως βασικό πυλώνα της φιλοσοφίας της στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας των δημοτών. Και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από την πλήρη ανευθυνότητα της σε όλα τα επίπεδα της δημόσιας διοίκησης.

Το Δημοτικό Στάδιο Πεύκης δε μπορεί να παραμένει «θαμμένο» στους ανεκπλήρωτους λογαριασμούς και τα ευχολόγια του Δημάρχου και του Αντιπεριφερειάρχη Β. Τομέα. Αρκετά με τον εμπαιγμό σας. Δώστε άμεσες λύσεις ή αλλιώς παραιτηθείτε.»

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης