Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Κοινωνία>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ 2020: Γεύματα αγάπης προσφορά για τα… γενέθλια

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ 2020: Γεύματα αγάπης προσφορά για τα… γενέθλια

epitages amarysiaΤο ποσό των 320 ευρώ που συγκεντρώθηκε από τις προσκλήσεις (αξίας 1 ευρώ) που δόθηκαν για τον εορτασμό των γενεθλίων της, παρέδωσε η Δημοτική Κίνηση «Λυκόβρυση-Πεύκη 2020», στους εφημέριους του Ιερού Ναού Αγ, βαρβάρας για την ενίσχυση των γευμάτων αγάπης.

Με ανακοίνωσή της, η Κίνηση ευχαριστεί όλους όσοι παραβρέθηκαν στα γενέθλια, αλλά και τους εφημερίους του Ναού, υποστηρίζοντας πως θα ακολουθήσουν και άλλες αντίστοιχες ενέργειες για την υποστήριξη των πολιτών που έχουν ανάγκη. Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Στις 9 Ιουνίου 2017  η Δημοτική μας Κίνηση πραγματοποίησε την επέτειο των τρίχρονων γενεθλίων της με μια πολύ όμορφη εκδήλωση στο κτήμα ΑΡΙΑΔΝΗ στη Βαρυμπόμπη. Η συμμετοχή των φίλων της Κίνησής μας υπήρξε υπεράνω πάσης προσδοκίας. Οι προσκλήσεις που δόθηκαν ήσαν 320 και οι προσκεκλημένοι μας με τη συμμετοχή τους πρόσφεραν 320 Ευρώ στον Ιερό Ναό ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ στη Λυκόβρυση για τις ανάγκες των γευμάτων αγάπης που πραγματοποιεί ο ναός προς τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.

Ήταν μια πρωτοβουλία της Κίνησής μας η οποία και υλοποιήθηκε δίνοντάς σε όλους εμάς μεγάλη χαρά! Είχαμε δηλαδή εκ των προτέρων αποφασίσει πως 1 Ευρώ από τις προσκλήσεις που θα δοθούν θα διατεθεί για το σκοπό αυτό. Υλοποιήσαμε την απόφασή μας αυτή προσφέροντας στο Ναό και στους επικεφαλής εφημερίους του που επιμελούνται της εθελοντικής αυτής  δράσης, το πιο πάνω ποσό σε ισόποσες επιταγές του super market  ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ για την αγορά τροφίμων για τα γεύματα αγάπης που πραγματοποιούνται καθημερινά στον Ναό.

Ευχαριστούμε θερμά τους εφημερίους του Ιερού Ναού της Αγίας Βαρβάρας που αποδέχθηκαν τη μικρή αυτή προσφορά μας, υποσχόμενοι πως σύντομα θα ενισχύσουμε το θεάρεστο έργο τους και με άλλες αντίστοιχες προσπάθειές μας.»

                                                                                             

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης