Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Κοινωνία>Ολοκληρώθηκε το πλύσιμο των πράσινων κάδων απορριμμάτων

Ολοκληρώθηκε το πλύσιμο των πράσινων κάδων απορριμμάτων

prasinoi kadoi amarysia copyΜε γνώμονα την υγεία των πολιτών και την διατήρηση της εικόνας της πόλης καθαρής, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, ολοκληρώθηκε από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης το πλύσιμο των πράσινων κάδων απορριμμάτων και στις δυο δημοτικές κοινότητες.

Ο συγκεκριμένος προγραμματισμένος καθαρισμός πραγματοποιήθηκε λίγο νωρίτερα χρονικά ως αποτέλεσμα και της πρόσφατης απεργίας των συμβασιούχων και δεδομένων των καιρικών συνθηκών καλοκαιριού που επιβάρυναν την κατάσταση.

Συνολικά η Διοίκηση του Δήμου έχει προγραμματίσει 7 συνολικά ενέργειες για πλύσιμο των κάδων απορριμμάτων καθ’ όλη τη διάρκεια του 2017, με τις τρεις πρώτες πλύσεις να ολοκληρώνονται στις 14 Ιουλίου και τις σχετικές δράσεις να είναι περισσότερο ενεργοποιημένες τις ζεστές ημέρες του θέρους όπως και απαιτείται.

Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε σχετικά ο Δήμος, η Υπηρεσία Καθαριότητας προχωρά καθ’ όλη τη διάρκεια κάθε έτους και σε πλύσεις των μπλε κάδων (ανακύκλωση) όπου απαιτείται.

«Προτεραιότητα μας η καθαριότητα στην πόλη και στόχος μας να διατηρήσουμε μία πόλη που θα χαιρόμαστε όλοι να ζούμε σε αυτή. Στοχεύουμε παράλληλα στην ενίσχυση της οικολογικής συνείδησης στον Δήμο μας με δέσμη μέτρων που θα ανακοινώσουμε το επόμενο χρονικό διάστημα», αναφέρει σχετικά ο δήμαρχος, Τάσος Μαυρίδης, ενώ από την πλευρά του, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Χρήστος Σκαμάκης, τονίζει: «Εργαζόμαστε για να έχουμε την πόλη μας καθαρή και χαιρόμαστε να ζούμε όλοι μαζί σε αυτή, από τους πιο μικρούς, τις οικογένειες και τους μεγαλύτερους. Σημαντική παράμετρος στη μεγάλη αυτή προσπάθεια που καταβάλλουμε είναι οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Καθαριότητας στους οποίους πραγματικά αξίζουν τα εύσημα και τους ευχαριστώ θερμά».

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης