Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Κοινωνία>Συνεχίζεται η αντικατάσταση στα φθαρμένα καπάκια των κάδων

Συνεχίζεται η αντικατάσταση στα φθαρμένα καπάκια των κάδων

kapakia kadwn allagi amarysiaΤην προσπάθεια πλήρους αποκατάστασης των καπακιών στους κάδους απορριμμάτων συνεχίζει ο Δήμος, με τα συνεργεία της Υπηρεσίας Καθαριότητας να κάνουν συνεχείς ελέγχους στις γειτονιές, προκειμένου να καταγράψουν τις ελλείψεις.

Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης για την αλλαγή στα καπάκια 130 κάδων απορριμμάτων λόγω φθοράς τους, η σχετική δράση συνεχίζεται, ενώ ο Δήμος εντός του επόμενου τριμήνου προχωρά στην προμήθεια και νέων κάδων απορριμμάτων για την ολιστική αντικατάσταση κάδων όπου απαιτείται.

Ταυτόχρονα, όπως ανακοινώθηκε, με πρωτοβουλία του δημάρχου, Τάσου Μαυρίδη, και σχετική διαβίβαση του αιτήματος στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Χρήστο Σκαμάκη, η Υπηρεσία θα «χτενίσει» τις γειτονιές στις δύο δημοτικές κοινότητες της Πεύκης και της Λυκόβρυσης ώστε να διαπιστωθεί εάν απαιτείται, σε ορισμένες από αυτές, η προθήκη περισσότερων κάδων βάσει των νοικοκυριών στον περιβάλλοντα χώρο που εξυπηρετούν.

«Έχουμε θέσει επί τάπητος όλο το πλάνο της καθαριότητας του Δήμου και επεξεργαζόμαστε καθετί που μπορεί να βελτιώσει την καθημερινότητά μας στον συγκεκριμένο τομέα. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η πρωτοβουλία αυτοψίας από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου μας στις γειτονιές ώστε να διαπιστωθεί που είναι αναγκαία η τοποθέτηση περαιτέρω κάδων από τις ήδη υπάρχοντες», αναφέρει στο μήνυμά του ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης.

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης