Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ολοκληρώνεται η ανάπλαση των 17 παιδικών χαρών του Δήμου

paidikes xares 6Την εκτέλεση των έργων ανακατασκευής με βάση τα νέα πρότυπα ασφάλειας των παιδικών χαρών του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης επίβλεψε ο δήμαρχος, Τάσος Μαυρίδης, σε συνέχεια των όσων έχει από καιρό προαναγγείλει σε σχέση με την συνεχή προσπάθεια αναβάθμισης των υποδομών αναψυχής του Δήμου. 

Ο δήμαρχος επισκέφθηκε τις παιδικές χαρές στη δημοτική ενότητα της Πεύκης στις οδούς Βύρωνος και Χίου, αλλά και Χρυσοστόμου Σμύρνης και Κονίτσης, ενώ στη δημοτική ενότητα της Λυκόβρυσης επισκέφθηκε την παιδική χαρά στην Σ. Βενιζέλου και την παιδική χαρά στην οδό Σερρών. Το πρόγραμμα ανακατασκευής των 17 παιδικών χαρών του Δήμου που ολοκληρώνεται το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, αφορά στην τοποθέτηση ειδικού τάπητα και την προμήθεια και εγκατάσταση νέων πιστοποιημένων οργάνων στις παιδικές χαρές της Λυκόβρυσης Πεύκης.

Κατά την πρόσφατη συνέντευξή του στην ΑΜΑΡΥΣΙΑ, με αφορμή την επίβλεψη των εργασιών στο Κλειστό Γήπεδο Καλαθοσφαίρισης Πεύκης, ο κ. Μαυρίδης είχε προαναγγείλει τη συνέχιση του προγράμματος της δημοτικής Αρχής για την ολοκλήρωση της αναβάθμισης των υποδομών άθλησης και αναψυχής, τονίζοντας πως μέσα στο καλοκαίρι, θα παραδοθούν τέσσερις παιδικές χαρές, δύο στην Λυκόβρυση και δύο στην Πεύκη, πλήρεις, με πιστοποιημένα όργανα και στα νέα πρότυπα, σύμφωνα με τις προβλέψεις της νέας νομοθεσίας.

 «Η ανακατασκευή των παιδικών χαρών του Δήμου μας με βάση τα πλέον σύγχρονα πρότυπα πιστοποιημένων και συνεπώς ασφαλών παιδικών χαρών ολοκληρώνεται  άμεσα, ενώ έχουμε λάβει συνολική μέριμνα για την ασφάλεια προσβασιμότητας στις παιδικές χαρές του Δήμου μας. Συνεχίζουμε να παράγουμε έργο, μένοντας πιστοί στη δέσμευσή μας προς τους δημότες μας για βελτίωση της καθημερινότητάς τους, αλλά και να μεριμνούμε για την ποιότητα ζωής των δημοτών μας και των οικογενειών τους», δήλωσε ο κ. Μαυρίδης μετά την επίβλεψη της πορείας των έργων.