Είστε εδώ:ΑΡΧΙΚΗ>ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ>Κοινωνία>Λιλιπούτεια χαμόγελα στον δήμαρχο!

Λιλιπούτεια χαμόγελα στον δήμαρχο!

mavridis paidia amarysiaΤον Δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσο Μαυρίδη, επισκέφθηκαν οι λιλιπούτειοι των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών στο πλαίσιο των τετραήμερων ενεργειών, δράσεων και εκδηλώσεων που ολοκληρώθηκαν στις 25 Σεπτεμβρίου στον Δήμο σε συνεργασία με τα Νομικά του Πρόσωπα ΚΟΙΠΑΠ και ΠΕΑΠ με στόχο την ενίσχυση του εθελοντικού πνεύματος αιμοδοσίας.

Ο κ. Μαυρίδης, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα μικρά για τις αξίες της προσφοράς, του εθελοντισμού και τη μεγαλύτερη αξία όλων, την αγάπη για τη Ζωή και τον Άνθρωπο.

Στο μήνυμά του, ο δήμαρχος ανέφερε: «Δίνεις Αίμα - δίνεις Ζωή. Με αυτό το υπέροχο μήνυμα ζωής υποδεχτήκαμε στον Δήμο Λυκόβρυσης Πεύκης το εορταστικό τετραήμερο (22-25 Σεπτεμβρίου) αγάπης στον Άνθρωπο και προώθησης της εθελοντικής αιμοδοσίας. Συγχαρητήρια στα μικρά μας παιδιά που πάντα μας δείχνουν τον δρόμο, αλλά και στους άξιους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν πάντα με το ξεχωριστό τρόπο Αξίες, Αρχές, Ιδανικά και πάνω από όλα την αγάπη! Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές για την Λαμπαδηδρομία αγάπης και προσφοράς και στόχο τη στήριξη της εθελοντικής αιμοδοσίας, που ολοκληρώθηκε στον Δήμο μας με επιτυχία το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου. Ο Δήμος μας θα συνεχίσει με σειρά δράσεων και πρωτοβουλιών να στηρίζει τον άνθρωπο, τις οικογένειες και να προωθεί κάθε ευγενή Αξία προσφοράς!»

Περισσότερα στην κατηγορία ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ > ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαβάστε επίσης

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Πληροφορίες

ΑΜΑΡΥΣΙΑ Επικοινωνία

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΜΑΡΥΣΙΑ

Διεύθυνση: Αμαρυσίας Αρτέμιδος 27,Μαρούσι
ΤΚ: 151 24
E-mail: info@amarysia.gr

Τηλέφωνο: 210 8066507, 210 8066485
Fax: 210 8052013

Χάρτης